Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexuální zneužívání: Trest smrti a ukřižování!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: AFP)
Autor: ČTK, jos - 
4. listopadu 2009
07:10

K trestu smrti stětím a k ukřižování byl v Saúdské Arábii odsouzen mladý muž, který sexuálně zneužil čtyři malé chlapce.

Jednu z obětí, tříletého hocha, dvaadvacetiletý pachatel po činu odvezl do pouště, kde dítě ponechal trýznivé smrti hlady.

Odvolací soud rozhodl, že bezhlavé mužovo tělo má být po popravě "k odstrašení" přibito na kříž a veřejně vystaveno.

Saúdskoarabský list Ukaz napsal, že policie dopadla pachatele minulou zimu poté, co se v provincii Háil neúspěšně pokusil odvléci sedmiletého chlapce. Ten pak dokázal muže identifikovat.

Soudci v Saúdské Arábii rozhodují na základě mimořádně konzervativního výkladu islámského práva, datujícího se od dob náboženského učence Muhammada ibn Abdal Vahhába. Ten koncem 18. století stál v čele puritánského hnutí, které mělo za cíl očistu islámu.

nefertari ( 4. listopadu 2009 17:31 )

To není o feminismu, já nejsme feministka, ale souhlasím s tebou. Každopádně ale jsem pro tvrdší tresty, a to za vše. Proč je třeba v SAE nulová kriminalita? Protože za krádež je amputace ruky apod. ... nikdo si to prostě netroufne. Tady jsou tresty naprosto směšné a ještě se pak řeší, jak se ti chudáčci v kriminálech mají a jestli je s nimi zacházeno humánně!!!

kudlankabezbozna ( 4. listopadu 2009 14:10 )

Mňooo, jenom esli ten trest nebyl tak tvrdej proto, že ten chlap zprznil kluky. Kdyby se to týkalo malejch holek, třeba by to nikdo moc neřešil - víme jak se v těchhle zemích žení starci s předpubertálními dětmi a ženské znásilňují hromadně za trest Já vím, asi mě někdo nazve křečovitou feministkou, ale i podle toho katarského prince je vidět, že násilí na holkách, to prostě u těchhle lidí není zločin.

nefertari ( 4. listopadu 2009 13:08 )

Tímto trestem by se měl inspirovat náš vážený pan ex-ministr Němec, který vydal zpět do Qataru člena královské rodiny,který tady v ČR zneužíval holčičky (se zdůvodněním že Qatar není žádná banánová republika, ale právní stát, který zcela jistě nepřestane člena neomezeně vládnoucí rodiny stíhat (????!!!) ). Opravdu by mě zajímalo, kolik kapříků mu za to přistálo na kontě. Myslím, že toto je opravdu ideální trest pro všechny pedofily - rozhodně to přijde levněji, než následná psychiatrická a sexuologická léčba + vězení, kdy tyto neužitečné krysy pak léta živíme z našich daní!!!

ruisendaal ( 4. listopadu 2009 10:12 )

Ano, setnout, ale ptáka a byli by vyléčeni všichni pedofilové. Bylo by to méně barbarské a určitě by to zabralo také!!

tendertouch ( 4. listopadu 2009 10:09 )

Když jsme my lepší a chápavější , jsou lepší i zločinci? NE. Vrátit se klidně ke starým metodám, ale účinným.

Zobrazit celou diskusi