Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (1) v břiše nosí mrtvé dvojče!

Jeden rok stará dívka v sobě nosí mrtvý plod svého sourozence
Jeden rok stará dívka v sobě nosí mrtvý plod svého sourozence  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, jos - 
9. září 2009
10:26

Rok stará Kang Mengru z čínské provinice Luohe vypadá jako těhotná. Ale není to samozřejmě pravda, jen si s ní krutě zahrál osud.

V průběhu těhotenství došlo v tělě její matky k vzácné anomálii. Plod sourozence se totiž včlenil do těla zdravého embrya! Odborně se tomu říká fetus in fetu - embryo v embryu.

Kang nyní tedy nosí v těle plod vlastního sourozence. Pomoci jí může jen složitá a nákladná operace, ale na tu rodina nemá peníze...

Jeden rok stará dívka v sobě nosí mrtvý plod svého sourozence Jeden rok stará dívka v sobě nosí mrtvý plod svého sourozence | profimedia.cz

dior ( 10. září 2009 00:11 )

Proc se tu museji cist takove hovadiny,,me matce je 70let a malem serozplakala,protoze veri ze se do novin nelze,,je to nesmysl mit rok mrtvy plod v brise?Ach ,,jo ;;;

hani ( 9. září 2009 16:37 )

Jsou zvire na kozesinu u ktereho muze byt zaplodnena embrie. Cinane vyrobi moc tych kozesin pro Rusko. Proto divka ma vzacnu genetycku poruchu - перекрещивание признаков. Takova genna mutace. Stat musi udelat operace zadarmo - dite za to ne muze. Zemre a rodici narodi jine dite.

kudlankabezbozna ( 9. září 2009 12:53 )

Kdyby to dvojče bylo mrtvé, tak ta holčička už dáávno umřela na otravu krve. Když umře embryo u klasického těhotenství a náhodou to neodejde a příjde se na to třeba až u ultrazvuku, to bývá většinou sakra fofr, aby to šlo co nejdřív pryč. Třesky plesky jako obvykle na tomhle serveru.

jakobyjo ( 9. září 2009 11:22 )

to je zase blbost jak vrata.rok mít v břiše mrtvý plod je hovadina nad hovadiny...a co třeba takové infekce ti Plesku neříkají nic že?????

moly7 ( 9. září 2009 10:56 )

co se v dnesni dobe muze stat. jsem z toho paffffffffff.

Zobrazit celou diskusi