Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Princ Harry se vrátil ke staré lásce

Harry s Chelsy minulý rok, kdy se spolu běžně ukazovali na veřejnosti
Harry s Chelsy minulý rok, kdy se spolu běžně ukazovali na veřejnosti  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT - 
6. září 2009
15:12

Přísloví »stará láska nerezaví« platí pro obyčejného člověka stejně jako pro aristokrata. Své o tom ví britský princ Harry (24), který se vrátil ke své někdejší lásce Chelsy Davy (23), se kterou chodil dlouhých pět let.

Chelsy tajně navštěvuje Harryho v jeho londýnské rezidenci stejně jako ve vojenských ubikacích ve vesnici Shawbury, kde Harry trénuje společně se svým bratrem Williamem (27). „Harry a Chelsy jsou opět spolu, ale snaží se svůj znovuobnovený vztah držet v tajnosti, aby se jim opět nepokazil,“ říká zdroj Daily Mailu. Chelsy po celou dobu vztahu špatně snášela publicitu a nechce být nikde s Harrym spatřena. „Určitě oba neuvidíte někde v klubu. Harrymu Chelsy hrozně chyběla, takže se jí nyní bude snažit ve všem vyjít vstříc,“ dodává známý páru.

Od rozchodu páru uběhlo osm měsíců a Chelsy byla na nejrůznějších večírcích viděna v přítomnosti několika jiných mužů. Harry neměl od té doby žádnou vážnou známost. Jeho přátelé doufají, že princ ví, co dělá. Chelsy se s ním totiž na začátku roku rozešla dost nevybíravým způsobem: Přes internetovou stránku Facebook.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi