Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rumunsko: Pětiletý klučina vykradl školku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, vk - 
18. srpna 2009
03:53

Rozházené věci, otevřené skříně, převrácený nábytek a několik pokojů vzhůru nohama. O tom, že rumunskou školku navštívil zloděj, nebylo pochyb. Neztratila se však žádná technika ani cennosti.

Zmizely pouze hračky. Pachatelem loupeže byl totiž pětiletý klučina. Číst ani psát ještě neumí, ale při vloupání do školky si počínal jako profík.

Terén měl chlapec zmapovaný, zaměřil se totiž na školku, kterou sám navštěvoval. Chytře si spočítal, že sám by na loupež nestačil, a do akce pohotově zapojil svého třináctiletého kamaráda. Přemluvil ho a společně se pak vkradli do školky, kde naplnili dvě tašky hračkami a spokojeni se svým lupem zase zmizeli.

Rumunská policie se nestačila divit, když zjistila, kdo je hlavním aktérem vloupání. Avšak šéfa dětského gangu stojícího za krádeží ve školce odhalila poměrně brzy. Personál policistům při výslechu sdělil, že se neztratilo nic kromě velkého počtu hraček. A zanedlouho poté si už policisté jeli jak pro chlapce, tak i jeho staršího kumpána, kteří se po chvíli ke zločinu přiznali. A jaký byl jejich motiv? Pětiletému chlapečkovi chyběly jeho hračky ve školce a nechtělo se mu čekat do září, než si s nimi bude moct zase hrát.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi