Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Podívejte se přes GPS na devianty ve vašem okolí!

Program zobrazuje sexuální násilníky ve vašem okolí
Program zobrazuje sexuální násilníky ve vašem okolí  (Autor: http://locator.thevision2020.com/)
Autor: pes - 
28. července 2009
15:27

Chcete vědět, kde se ve vašem okolí pohybují sexuální devianti? V USA díky aplikaci pro iPhone můžete kontrolovat, jestli není nějaký deviant například blízko vašeho dítěte. Vyzkoušejte si to!

V USA mají zákon, podle kterého musí mít každý sexuální deviant u sebe neustále GPS lokátor. Jeho aktuální souřadnice jsou pak umísťovány ve veřejné online databázi. Programátoři ThinAir Wireless toho využili a vytvořili program pro iPhone, který s touto databází pracuje. Díky programu se můžete kdykoli podívat, kde se ve vašem okolí pohybují sexuální devianti.

Program zobrazuje na mapě vaší polohu a červeně pak všechny devianty v okolí. Můžete se podívat na jejich fotografii a zjistit si jejich jméno, bydliště a datum narození. O programu informoval server Novinky.cz

Online verzi databáze si můžete vyzkoušet zde: http://locator.thevision2020.com/

Jak na to? Do kolonky street napište například "Metropolitan Ave", do kolonky city "New york" a pak klikněte na tlačítko "Find Sex Offenders Now".

taky1chytra ( 28. července 2009 18:16 )

tleskam zase bude min mrtvych deti,......

petr777 ( 28. července 2009 16:39 )

No to u nás by se úřad na ochranu osobních dat asi pěkně pos*al! )))) Je to ale nechutný, jestli ty lidi jsou pak terčem posměchu, tak to za chvilku dají všem a bude to jako v nějaký scifi povídce.

Zobrazit celou diskusi