Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Summit G-8: Medveděv namol, Obama obdivoval zadečky

Autor: hof - 
11. července 2009
10:54

Jak to vypadá, když se nejmocnější státníci sjedou do Itálie na summit hospodářsky nejvyspělejších zemí světa? Hlavními tématy setkání G-8 měla být ekonomická krize, potravinová chudoba nebo globální oteplování.

Pokud si ale myslíte, že politici zůstali jen u řečnění, jste na omylu. Je vidět, že podobné summity jsou pro státníky vítanou příležitostí, jak se společně pobavit.

Opilý Medveděv: Silvio, drž mě!

Silvio Berlusconi (72) dostál své pověsti krále večírků a správného hostitele. Při závěrečném focení kolegiálně podpíral ruského prezidenta Dmitrije Medveděva (44), který byl opilý a sotva chodil. Medveděvovi, zvyklému na ruskou vodku, zřejmě do hlavy stouplo sladké italské lambrusco. Při nástupu vrávoravým krokem vrazil do francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho. Nakonec ho společně s Berlusconim podpíral i japonský premiér Taro Aso.

Obamovi učarovala Brazilka: Baracku, to není Michelle

Prezentuje se jako věrný manžel, ale i on z této role občas vypadne. Baracku Obamovi (47) učaroval zadeček jedné z brazilských účastnic. Nepokrytě ho okukoval přestože věděl, že je v blízkosti fotografů. Pozadu nezůstal ani francouzský prezident Nicolas Sarkozy (44), kterému také sklouzl zrak. Co na fotku asi říkala Obamova žena Michelle?

Tak s touhle ženskou se fotit nebudu

Carla Bruni (41) si došlápla na italskou ministryni Maru Carfagna (33). Vadilo jí, že ji premiér Berlusconi vzal na summit jako hostitelku místo manželky Veronicy Lario, se kterou se rozvádí. Je to prý nevkusné. Berlusconi Carfagne dokonce kdysi vysekl kompliment, že nebýt ženatý, vzal by si ji za ženu.

zxcvbnm ( 12. července 2009 00:18 )

Treba byl jenom zamyslenej . Ale je zajímavý, ze jsem nikde nevygugloval obdobný clánek

undatra ( 11. července 2009 21:49 )

I vysoký politik je člověk a má nárok na lidské hříchy .Tak si zmazali pusu , nabaštili a někoho plácli přes zadek , no a co . Já to dělám každou sobotu a je to prima .Vřele doporučuji .

gogo ( 11. července 2009 21:31 )

Myslel jsem si že Medvěděv nepůjde v šlépějích Jelcina... Není to příjemné pomyšlení, že tento muž má moc nad jaderným kufříkem, který by mohl způsobit konec této planety ....

siroky11 ( 11. července 2009 12:36 )

Teď drží nad zemí Medvěděva, předtím držel v pohotovosti Topolánkovo brčko, kdoví - kdo bude další?

ctenar ( 11. července 2009 06:34 )

tajtrdlíci. Jako v nejposlednější vesnici, když kumpáni opouští hostinec. Není rozdíl mezi plebejcem a tzv. honorací. Trocha chlastu a všichni jsou si rovní

Zobrazit celou diskusi