Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tatér dívce zaplatí odstranění 56 hvězdiček z obličeje

Kimberley má na obličejí místo tří hvězdiček 56!
Kimberley má na obličejí místo tří hvězdiček 56!  (Autor: YouTube.com)
Autor: INT, šim - 
18. června 2009
18:26

Tatér Rouslan Toumaniantz přislíbil zaplatit za laserové odstranění 56 vytetovaných hvězdiček z obličeje osmnáctileté Belgičanky Kimberley Vlaemink.

Ta ho obvinila z toho, že jí místo tří hvězdiček nad levé oko jich vytetoval pět desítek na půlku obličeje. Prý při tetování usnula a když se vzbudila, myslela si, že je to jen zlý sen.

Kimberley dokonce na tatéra podala žalobu a požaduje odškodnění 10 000 liber. Verze tatéra je ovšem zcela odlišná. Tvrdí, že dívka si 56 hvězdiček na obličej opravdu přála nechat vytetovat. „Kimberley se vším souhlasila a moje práce se jí moc líbila. Mám svědky, kteří to mohou potvrdit,“ nechal se slyšet tatér. Podle něj Kimberley začala svého rozhodnutí litovat po příchodu domů, kde ji čekalo nemilé přivítání od jejího otce.

Přesto se však Rouslan nyní nabídnul, že jí odstranění tetování laserem zaplatí. „Bude to stát asi 3000 eur, ale já to zaplatím. Nejsem žádný zločinec a s nikým se nechci o ničem dohadovat,“ řekl tatér.

Toumaniantz, který má téměř celý obličej pokrytý tetováním a ‚vyzdobený‘ piercingem, se nechal slyšet, že se z celého incidentu poučil. „Tohle bylo poprvé, kdy jsem tetoval někomu obličej. Už to nikdy neudělám bez toho, aniž bych měl písemný souhlas,“ řekl tatér.

mouse ( 19. června 2009 00:20 )

za zjizvený obličej, doufám že mu ta vstřícnost nepřitíží.

siroky11 ( 18. června 2009 21:20 )

Nemohu tomu uvěřit, že by při tetování usnula. Něco podobného, kdyby jste přišli k zubaři a schrupli si, není to hovadina? Já bych jí nakopal do těch hvězdiček, možná by nějaká odpadla!

bieseger ( 18. června 2009 20:31 )

Spravedlnost opět prohrála...

Zobrazit celou diskusi