Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Vrah koček: 158 let vězení?!

Autor: INT, shp - 
17. června 2009
05:00

Tyler Hayes Weinman (18) nikdy nebyl žádný svatoušek. V trestním rejstříku má už dva záznamy. Teď ho policie obvinila z utýrání nejméně 19 koček. I za další zločiny může dostat 158 let vězení!

Jeden záznam má za kouření marihuany, druhý za řízení s propadlým řidičským průkazem. Nad tím, co udělal nyní, však zůstává rozum stát. K smrti utýral nejméně devatenáct koček, jejichž mrtvoly pohazoval vykuchané a stažené z kůže v okolí Miami…

Teenagera z utýrání devatenácti koček již obvinila policie. »Na krku« má Tyler Hayes Weinman také obvinění ze čtyř vloupání a z toho, že mrtvé kočky neodvezl do kafilerie. „Pokud by ho porota shledala vinným ve všech bodech obžaloby, mohl by být odsouzen na 158 let,“ sdělil zástupce žalobce Terry Shaves. Za měsíc bylo nalezeno 34 mrtvých koček v městečkách okolo Miami, ale jen devatenáct z nich bylo znetvořeno a byly připsány na konto sériového zabijáka koček. Policie nyní zjišťuje, zda mladík neměl komplice.

„Nechali jsme udělat prohlídku,“ potvrdil zástupce žalobce, ale odmítl sdělit, co přesně bylo prohledáno a co bylo nalezeno. Nejnižší možný trest, který Weinmana může potkat, je pokuta téměř dvou milionů korun a půl roku vězení za každou utýranou kočku. Propuštěn může být na kauci ve výši pěti milionů korun. Nejvyšším trestem je celkových 158 let, pokud by soud vzal v úvahu i vloupání a další trestné činy, které měl mladík spáchat.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi