Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Američan (29) je otcem jednadvaceti dětí !

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Famous, pal - 
1. června 2009
10:03

Američan Desmond Hatchett patří mezi nejplodnější rekordmany ve své zemi. Za devětadvacet let života dokázal totiž zplodit jednadvacet potomků. Ty má však s 11 různými ženami!

Rekord má ovšem poněkud smutný dodatek. Děti si totiž rodák z Tennessee udělal s jedenácti různými ženami a neplatí jim teď výživné.

Rekord také odhalil soud v Knoxvillu, když si Hatchetta pro neplacení výživného na děti předvolal k projednání případu. Na vysvětlenou, proč má tolik dětí, extra plodný mladík soudci odpověděl: „Prostě se to stalo.“

Mnoho občanů Knoxville se teď bojí o své dcery, aby je plodný muž nesvedl a nepřivedl nechtěným těhotenstvím do problémů. Někteří dokonce volají po jeho kastraci. Jenže Hatchett se brání a tvrdí, že už to nikdy neudělá. „Mám dost. Říkám, že mám dost,“ obhajoval se u soudu.

Ačkoli spermií má na rozdávání, s penězi je to u knoxvillského inseminátora horší. Má jen minimální mzdu a děti neuživí, ale zato si prý pamatuje jména i datum narození všech svých potomků. Nejstaršímu je jedenáct a nejmladší přišel na svět před pár týdny.

Soud hodlá muži odebrat polovinu mzdy a peníze rozdělit jednotlivým potomkům. Na každého to ale bude směšný dolar na týden.

„Desmond všechny děti sám podporovat nemůže, takže zasáhnout musí do případu také stát Tennessee,“ uvedl u soudu právník Keith Pope.

Největším Hatchettovým „rekordem“ byl rok, kdy zplodil čtyři děti se čtyřmi různými ženami. Úřady v USA se teď ale obávají, že se objeví ještě další ženy a děti, které se budou k Hatchettovi hlásit.

krab ( 2. června 2009 11:27 )

mám dotaz: Platí náhubkový zákon i na informace týkající se zahraničí? viz. fotografie toho inseminátora.

anka ( 1. června 2009 15:30 )

Ja myslim, ze fotecka by byla....jenze by se tu pak objevili rasisticky ladene prispevky.....a tak proto tu mozna zadna neni... Dobry den.

Zobrazit celou diskusi