Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sebevražda ošetřovatele: Nechal se sežrat svými tygry!

Přestože vybarvení tygra napodobuje kontrast světla a stínu v krajině, a je tak maskováním vhodný do míst, kde svítí sluníčko, na sněhu je mu dobře. V pražské
Přestože vybarvení tygra napodobuje kontrast světla a stínu v krajině, a je tak maskováním vhodný do míst, kde svítí sluníčko, na sněhu je mu dobře. V pražské  (Autor: Jiří Černohorský - ilustrační foto)
Autor: Famous - 
29. května 2009
15:07

Jednatřicetiletý ošetřovatel velkých koček z kodaňské zoo se rozhodl skloubit lásku k tygrům s touhou ukončit život. Sepsal dopis na rozloučenou, nechal velké šelmy vyhladovět a pak se jim předložil k večeři.

Bizarní sebevražda vedení zahrady Naestved šokovala i přesto, že měl mladý muž v minulosti vážné psychické problémy.

Po ošetřovateli zůstaly částečně ohlodané kosti. A když tak ráno jeho kolegové přišli do práce, naskytl se jim hrůzný obrázek. Ve výběhu tygrů nalezli rozcupované torzo lidského těla.

Mladý muž se podle deníku Ekstra Bladet zadusil v kouři ze sena, které u výběhu tygrů podpálil. Jeho bezvládné tělo pak objevily hladové šelmy, které část bezvládného torza ohlodaly.

Muže objevili kolegové až druhého dne ráno. Podle vedení zoologické zahrady měl dotyčný v anamnéze psychiatrickou diagnózu a dokonce i hospitalizaci. Přesto dokázal loni lékaře i vedení zoologické zahrady přesvědčit, že je v pořádku a schopen funkci ošetřovatele kočkovitých šelem vykonávat.

gogo ( 29. května 2009 15:47 )

Bezvládné torzo ? Zadusil se ? Upekl se ? Tygři ohlodávali pečínku alias svého ošetřovatele, kterého museli mít rádi, protože každá šelma má ráda toho, kdo ji krmí ? On se domníval že sám sebou tygry nakrmí ? I když věděl, že šelmy kočkovité zdechliny nežerou ? Natož uzené zdechliny ? Myslím si, že při vymýšlení příběhů by to chtělo alespoň trochu nějaké té logiky...

Zobrazit celou diskusi