Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozřezané lidské tělo kolem Londýna!

Londýn
Londýn  (Autor: wikipedia.org)
Autor: ČTK, oj - 
13. dubna 2009
08:14

Britská policie nachází už třetí týden na různých místech poblíž Londýna části lidského těla. Dosavadní zjištění naznačují, že jde o ostatky zatím neznámého muže. Totožnost oběti je ale naprosto nejasná.

První děsivý nález nese datum 22. března: tehdy byla u dálnice poblíž vesnice Cottered objevena v cestovním vaku levá noha. Místo leží asi 60 kilometrů severně od metropole.

O týden později následoval nález paže amputované mezi loktem a zápěstím. Tentokrát se místo nálezu nacházelo na okraji silnice u městečka Weathampsted, 20 kilometrů jihozápadně od Cotteredu.

31. března našel farmář na svém poli u lokality Asfordby hlavu - ve vzdálenosti asi 150 kilometrů od předchozích nálezů.

Posmrtná expertíza potvrdila, že všechny části náležejí k ostatkům téhož mužského těla.

Od té doby byly nalezeny ještě další dvě části: 7. dubna šlo o pravou nohu, která ležela pohozená u objížďky v Hertfordshiru severně od Londýna, a tuto sobotu bylo o kousek dál objeveno celé torzo trupu.

Policie zatím tápe, není ani s to poskytnout hrubý popis oběti. Jediná informace, kterou veřejnost dostala, hovoří o tom, že zavražděný muž trpěl kožní vyrážkou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi