Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Znásilňoval dceru: Měl díky tomu zbohatnout

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hnz - 
20. března 2009
12:07

Indická policie zadržela podnikatele, který na radu okultního učitele více než osm let znásilňoval svou dceru, aby si tak "zajistil bohatství". Policisté zadrželi i jeho manželku, která je podezřelá ze spoluviny.

V cele skončil i okultní rádce praktikující tantru, který údajně znásilňoval jinou nezletilou dceru podnikatele.

Tantra je náboženská filozofie, která má v hinduismu více než tisíciletou tradici. Tvoří ji soubor duchovních praktik a rituálních forem uctívání, z nichž ovšem je v západním světě nejznámější tzv. sexuální jóga či tantrický sex.

Otec, devětačtyřicetiletý obchodník s automobilovými součástkami z Bombaje, začal znásilňovat svou starší dceru v roce 2000, když jí bylo čtrnáct a on se dostal do finančních potíží.

"Podnikatel se obrátil na přítele, který mu tvrdil, že má tantrickou moc, a poradil mu, aby začal mít pohlavní styk se svou dcerou, chce-li v životě prosperovat," řekl policejní důstojník Mukund Mahadžán zpravodajské stanici CNN-IBN.

Podle zjištění policie v posledních měsících začal tantrik znásilňovat z "okultních důvodů" druhou dceru podnikatele, které je nyní patnáct let. Dívka se s násilím svěřila babičce a strýci, kteří všechno udali policii. Před policejní stanicí se poté srotily desítky rozčílených lidí, kteří chtěli čtyřiapadesátiletého tantrika zbít.

Za znásilnění nezletilé hrozí v Indii až doživotní vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi