Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Američané: Michelle, neukazuj bicepsy...

Autor: INT - 
4. března 2009
05:02

Prudérnost Američanů nezná mezí. Vzali si na mušku první dámu Michelle Obama, na které jim vadí nahá ramena. Když se objevila na titulu Vogue ve fialovo-růžových šatech, vypukly horlivé debaty o jejím stylu.

Ne však o střihu šatů, sukní či kalhot, nýbrž jen o nahých ramenou. Michelle to ale nechává úplně chladnou. Odpovědí byl její ještě odhalenější model smaragdově hedvábných šatů s hlubokým výstřihem do »véčka«. Takhle vítala v Bílém domě hosty...

hvezdnenebe ( 5. března 2009 10:18 )

která nemá zapotřebí podlézat pokryteckému moralizování těch¨, kteří by si především měli zamést před svým vlastním prahem. Má šarm a neodhaluje nic, co by odhalit nemohla. fandím jí, ato já sama nejsem v módě žádný velký odvaz )))

paila ( 4. března 2009 09:45 )

Většina jejího oblečení je hezká. Dekolt i ramena má hezké tak proč je neukázavat. Mě se její styl líbí, je svá, nikomu nikam neleze.

stan ( 4. března 2009 07:38 )

Nejen vševědoucí Františka, ale i ostatní módní drbny mají zase příležitost ukázat své znalosti ! Ať je to Ivana nebo Michele - vždy se najde něco na jejich garderobě a celkovém vzhledu co ONY by vyřešily daleko lepší !

stefanka ( 4. března 2009 07:24 )

A navic kolik stala pani Havlova ?????? Za nase penize si litala po Evrope na modni prehlidky se svou dcerou ,nakupovala jak blazen a jeji plasticke operace si urcite take neplatila sama......

Zobrazit celou diskusi