Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bushovi se nastěhovali do domu za 2,1 mil. dolarů

Nový dům exprezidenta Bushe a jeho ženy Laury
Nový dům exprezidenta Bushe a jeho ženy Laury  (Autor: Youtube.com)
Autor: ČTK - 
21. února 2009
07:48

Měsíc poté, co opustil Bílý dům, se bývalý prezident George Bush s manželkou Laurou v pátek nastěhovali do svého nového domova v Dallasu.

Hodnotu jejich cihlového domu v rančerském stylu na Daria Place realitní agenti odhadují na 2,1 milionu dolarů.

Dům má výměru bezmála 800 čtverečních metrů, jsou v něm čtyři ložnice, čtyři toalety a také luxusní bar. "Prezident a paní Bushová jsou rádi, že jsou zpět v Dallasu, a váží si vřelého přijetí, jež se jim dostalo od sousedů," řekl mluvčí Bushovy kanceláře v Dallasu Rob Saliterman.

Dům je v dallaské čtvrti Preston Hollow, kde jsou nejluxusnější domy ve městě a kde žijí nejbohatší lidé Texasu. Před příjezdem Bushových byly trávníky před některými domy vyzdobeny sestřihem ve tvaru W jako Welcome, Vítejte. Na jiných domech zase visely plakáty "Georgi a Lauro, vítejte doma".

Někdejší americký prezident bude mít za souseda například Marka Cubana, vlastníka basketbalového týmu Dallas Mawericks, obchodníka a miliardáře T. Boona Pickense, dárce a mecenáše Republikánské strany Harolda Simmonse anebo Lee R. Raymonda, výkonného ředitele gigantu Exxon Mobil, který nedávno odešel na penzi.

kukuku ( 21. února 2009 08:22 )

v té haciendě se čtyřmi ložnicemi a čtyřmi kadibudkami moc často nepotká.

Zobrazit celou diskusi