Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Redford: Prezident Bush je zkrachovalá existence!

Robert Redford
Robert Redford  (Autor: Archív)
Autor: Famous - 
16. ledna 2009
10:41

Stoupenci B. Obamy se snad víc než na jeho inauguraci těší především na moment, kdy bude odcházet z Bílého domu dosavadní hlava státu Bush. Za všechny to jasně formuloval herec, režisér a producent Robert Redford.

"Jsem osobně velmi nadšený jen proto, že moc rád uvidím ten gang, který nedokázal střílet přímo, jak vypadne. Jsem moc rád, že je uvidím odcházet."

A Robert se těší, že s novým prezidentem přijde zcela nová politika a nálada nejen do Bílého domu, ale také do celé země.

"Odchází jedna zkrachovalá existence, ale on toho ještě určitě spoustu na poslední chvíli zmastil. Takže, čím dříve vypadne, tím lépe, a proto jsem velmi nadšený, že přichází změna," uvedl Redford.

Legendární hollywoodský herec hovořil o politice během propagace festivalu Sundance, který v posledních letech otevřeně využíval ke kritice prezidenta Bushe.

istyl ( 16. ledna 2009 11:51 )

ve skutečnosti toho nový president Obama moc neudělá, kromě slibů. V kase je obrovská díra a za ni nemůže jen starý president, ale celé Státy, které žili léta na dluh. A s tím musí přijít zákonitě dvrdá opatření, která se nebudou lidem, po čase vládnutí Obamy, líbit. Anebo, jak to udělali v Rusku - natisknout dolary....papír a sliby snesou vše))

Zobrazit celou diskusi