Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Malého Adolfa Hitlera (3) odebrali rodičům

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, han - 
16. ledna 2009
09:09

VIDEO: Nosit jméno Adolf Hitler, tomu se říká krutost světa. Klučinovi z Ameriky jsou teprve tři roky a už má kvůli svému jménu problémy.

K posledním narozeninám mu odmítli v obchodě upéct dort a teď ho odebrali biologickým rodičům. Adolf žije v náhradní rodině. Důvody jeho odebrání z rodiny jsou nejasné...

Kromě chlapečka byly odebrány Heathovi a Deborah Campbellovým z New Jersey i dvě dcery, dvouletá Joyce-Lynn a osmiměsíční Honszlynn. Přesné důvody se neuvádějí, nicméně podle jisté internetové stránky rodiče své děti zanedbávali. Neexistují ani důkazy, že by byly děti týrány. Rodina se dostala na tituly světových novin loni v prosinci.

Otec Heath si stěžoval na supermarket ShopRite, který mu odmítl upéci narozeninový dort pro syna. Rodiče totiž chtěli, aby byl ozdoben jeho jménem Adolf Hitler. Otec se brání tím, že je to přece jenom jméno.

"Jsem zhnusen tím, jak na mně po té aféře s dortem a následných novinových článcích teď všichni útočí. Dostáváme sprosté anonymy a tvrdí se o nás, že máme byt vymalován hákovými kříži. To je ale velká lež," stěžuje se Heath.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi