Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Švédky v tranzu skákaly pod auta na dálnici

švédky
švédky  (Autor: YouTube)
Autor: INT, so - 
29. září 2008
13:55

VIDEO: Šílená švédská dvojčata totálně zastavila dopravu a způsobila chaos na britské dálnici M6. Nikdo si jejich šílené chování nedokáže vysvětlit.

Ženy neustále přebíhaly všechny pruhy rušné silniční tepny sem a tam, několikrát je srazila auta a nepřestala, ani když se je pokusila zadržet policie.

Neuvěřitelné počínání mladých žen zachytily dálniční kamery a zveřejnil je deník The Sun. "Nejprve jsme si mysleli, že hrají nějakou podivnou hru nebo jde o sázku. Až později jsme si uvědomili, že ty ženy jsou úplně mimo, jako by v transu. Snad byly pod vlivem alkoholu nebo drog, ale alkohol z nich cítit nebyl," uvedl zasahující policista.

Na záběrech je dobře vidět, jak jedna z blonďatých Švédek nekontrolovaně a bez rozhlédnutí vbíhá do hustého provozu a k zemi ji sráží nákladní auto. Téměř nic se jí ale nestalo, jako ze sna vstává z vozovky a vbíhá pod další auto.

Také její sestra byla dvakrát sražena projíždějícími auty. Když už jí jedna policistka u středových svodidel zadržela, šílená žena se jí vytrhla a opět se rozběhla do silnice. "Měla neuvěřitelnou sílu. Nemohla jsem jí udržet a nakonec mně i srazila k zemi," kroutí hlavou policistka.

Šílená hra bláznivých Švédek skončila, až když byly obě přemoženy silnou přesilou a naloženy do sanitek. Ještě tehdy svým záchrancům sprostě nadávaly. Nyní obě přebývají na psychiatrickém oddělení birminghamské nemocnice a vyšetřovatelé čekají, až budou moci vypovídat. Závažná obvinění je určitě neminou...