Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Střelec lhal po masakru vyjednavači: Zatím jsou všichni živí!

Autor: ljš, kon - 
24. února 2015
18:34

Koho viděl, toho zastřelil! Šílený dvaašedesátiletý střelec zřejmě popravil všechny své oběti těsně po příchodu do restaurace, vyjednavačům prý ale tvrdil, že jsou zatím všichni v pořádku.

Situace v restauraci Družba byla od počátku velmi nepřehledná. Policisté měli kusé informace o situaci uvnitř od několika osob, kterým se podařilo utéct zadním vchodem, a také od redaktora FTV Prima, kterému šílenec volal.

V tu dobu však zřejmě byli už všichni, komu se nepodařilo včas utéct, nebo se schovat, mrtví. Podle České televize trefil střelec všechny své oběti do hlavy. Jednalo se o velmi dobrého střelce, který měl zbraně legálně v držení.

Podle informací Blesk.cz pachatel vyjednavačům po první střelbě lživě tvrdil, že se zatím nikomu nic nestalo. Speciální jednotka do objektu vnikla přibližně po dvou hodinách. Zatím nikdo nepotvrdil, zda útočníka zneškodnili policisté, nebo se zastřelil sám, jak uvedl starosta Uherského Brodu.

Podívejte se na video ze zásahu proti útočníkovi:

zauber ( 25. února 2015 07:45 )

to není reálný, kdo by potom seděl ve vládě, v parlamentě a senátu?

jerry ( 25. února 2015 07:13 )

Tady se ukazuje že kdo lže, ten také krade a mohl by i zabít. Všechny co lžou bych preventivně zavřel, protože jsou to potencionální vrazi.

zauber ( 25. února 2015 05:54 )

To je pravda, protože levičáci neumí, anebo nechtějí krást a škodit státu a druhým lidem. Což pravičákům činí zjevnou radost. Je to jejich vysněný svět.

borjar ( 25. února 2015 01:50 )

 Vždyť obézní ministr Chovanec tvrdil , že 40 tisíc státních a 20 t. městských je pořád málo .Ja navrhuji , každý obcan by měl byt hlidan jedným policajt . Pak by se to nastalo .

borjar ( 25. února 2015 01:46 )

 Vždyť obézní ministr Chovanec tvrdil , že 40 tisíc státních a 20 t. městských je pořád málo .Ja navrhuji , každý obcan by měl byt jedným policajt . Pak by se to nastalo .

Zobrazit celou diskusi