Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tihle mají nemanželské děti

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: šim - 
28. července 2008
17:05

Přírodě to nevadí, etice a manželům už více. Nemanželské děti má i český showbyznys. Dokáží být nevěrní slavní pyšní rodiče, nebo spíše zbabělí popírači?

Každá nevěra bývá dříve či později prozrazena. Důkazy se najdou vždycky, někdy jsou o hmatatelnější, když volají "mamííí, tatíííí"... Jak se k nemanželským dětem postavili jejich slavní rodiče, když podoba ani DNA testy rodičovství nepopřely.

Jaroslav Marvan

Jeden z nejoblíbenějších československých herců Jaroslav Marvan byl od konce dvacátých let ženatý se svou ženou Márinkou. Dítě si kvůli Marvanově pracovní vytíženosti nikdy nepořídili. O to větší zažila jeho žena zklamání, když se v životě jejího muže objevila jiná, herečka Národního divadla Alena Jančaříková. Marvanovi její krása doslova učarovala. S mladou Alenou měl dceru, která dostala jméno po své mamince.

Ale když byl malé Alence jeden rok, její matka a láska Jaroslava Marvana záhadně zemřela. Případ byl rychle uzavřen a klasifikován jako sebevražda. Dceru Alenu dostala do péče její teta Eva. Marvan se ale o svou jedinou a nemanželskou dceru staral, jak mohl, a pravidelně ji navštěvoval. Jeho žena Marie s ním i nadále zůstala.

Foto: 

Jaroslav Marvan s dcerou Alenkou

Roman Štolpa

Herec Roman Štolpa, známý ze seriálu TV Prima Velmi křehké vztahy (dříve Rodinná pouta) se při jeho natáčení sblížil s herečkou Markétou Plánkovou, v současnosti známou především z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Ač ženatý, přivedl Markétu do jiného stavu. Poté ji však opustil a vrátil se ke své první rodině. Z Markéty je nyní svobodná matka a jak se nechala slyšet, tak "herce už nikdy!"

Foto: 

Markéta Plánková a Roman Štolpa

Mirek Topolánek

Premiér České republiky Mirek Topolánek si na formality rozhodně nepotrpí. Svou manželku Pavlu, dvě dcery a syna opustil kvůli kolegyni ze sněmovny Lucii Talmanové. Již déle trvající vztah přiznal Topolánek v lednu 2007, v červenci se jim pak narodil syn Nicolas. Ač Topolánek se ženou Pavlou nežije, k podání žádosti o rozvod se ještě neměl.

Foto: 

Lucie Talmanová, Mirek Topolánek a syn Nicolas

Jan Kraus

Populární herec a moderátor Jan Kraus se o tom, že má nemanželského syna dozvěděl docela nedávno. Přitom jeho potomek přišel na svět již v roce 1976. V té tobě se již Jan Kraus znal se svou budoucí a vlastně i současnou manželku Janu Krausovou.

Svého otce kontaktoval Marek Blažek emailem poté, co si ho jeho kamarádi neustále dobírali, jak prý je moderátorovi podobný. Marek Krausovi poslal svou fotku. Podoba mluvila za vše a testy DNA už proto byly jenom formální záležitostí. Celá Krausova rodina si Marka velice oblíbila a s jeho přijetím neměli sebemenší problémy. V současnosti žije Jan Kraus s herečkou Ivanou Chýlkovou. Mají spolu syna Jáchyma

Foto: 

Ivana Chýlková a Jan Kraus

Olga Menzelová???

Informace o těhotenství Olgy Menzelové překvapila všechny, o hodně víc jejího muže Jiřího Menzela. Oba totiž tvrdili, že dítě v plánu nebylo, ale zkrátka přišlo. Radost z potomka netrvala dlouho. Vyrojila se totiž řada spekulací, že by otcem dítě mohl místo Menzela být jeho režisérský kolega Jaroslav Brabec, s nímž Blesk minulý týden Olgu Menzelovou nachytal.

Foto: 

Olga Menzelová a Jaroslav Brabec