Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Severští pijani v Praze: Kocovinu zapíjejí v pravé poledne vodkou!

Autor: tmp - 
10. února 2014
19:00

Dvě šestnáctileté holky sedí na pokoji pražského hotelu a z plastových kelímků do sebe klopí vodku s džusem. Co se divíte, po kocovině je žízeň!

„Dám si kokain a za****m nějaký dě*ky,“ svěřil nám plány osmnáctiletý mladík, který se jako jeden z mála pyšní černou páskou na ruce. Ta totiž znamená, že je plnoletý, zelená pak odlišuje ty, kterým 18 ještě nebylo. Ovšem samotní studenti si důvod pásek vysvětlují úplně jinak: „Abychom mohli do klubu zdarma, ne?“ myslí si šestnáctiletá Dánka.

Barevné rozlišení je skvělý nápad, ovšem to by to musel někdo kontrolovat. „Je mi 17, ale nikdo mě včera nekontroloval,“ říká Max. „Jo, ukazovaly jsme pásky, ale v pohodě nám nalili,“ prozradila studentka Claudie (17). S kamarádkou přijela ze Švédska.

Pro tamní studenty se jedná o jakousi tradici: „Je to zkušenost na celý život, co si budeme pamatovat jako nejlepší zážitek.“  I podle ní se dá k alkoholu v pražských klubech přijít relativně snadno: „Je to tu daleko méně kontrolované než ve Švédsku.“

Bary tak evidentně mrtvou sezónu řeší tolerantním přístupem a i když riskují stotisícové pokuty, očividně se jim to pořád vyplatí. Aby taky ne, jen tento týden noční Prahu zachvátí na 9000 studentů.

Video Dáni netuší, že nesmí pít! A tady je nikdo nekotroluje... - Tomáš Polák, David Malík, Jan Jedlička, David Vaníček
Video se připravuje ...

 

 

 

 

 

 

 

naidka ( 11. února 2014 10:43 )

jacípak žebráci . Ty, kdyby jsi jela na dovolenou, taky utratíš jako kapesné těch 6 tis. A žebráci jsou v cizině přece taky, jenom nejezdí chlastat do ČR.

zabibol ( 11. února 2014 10:21 )

Skutečně jste žebrák. Zkuste více pracovat.

sores ( 11. února 2014 10:05 )

Všichni dáni řekli, pro nás je neuvěřitelně levně v Česku, Praha prý je skvělá na mejdany! Každý studentík má u sebe min.6 tisíc na týden vyrážení a česká rodina to má na jídlo na měsíc. Češi holt jsou žebráci v každé cizině jenom cizinci si mohou u nás užívat.

naidka ( 11. února 2014 08:27 )

Mě na této diskuzi nejvíc zaujalo, že nicku vog.ht se podařilo odeslat 4 různé příspěvky během jedné minuty 19.50 hod. I kdyby to odešlo ze dvou PC, dá se to vůbec stihnout?

jahodove_ticho ( 10. února 2014 21:40 )

Škoda že už nenalejvaj ty methanolový mňamky, ty by dánskejm parchantum chutnalo

Zobrazit celou diskusi