Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hit internetu: Hezounek rapuje o Praze. Znáte ho?

Autor: Jan Jedlička - 
27. srpna 2012
14:12

Tenhle mladík pod přezdívkou PatCrycheer složil "hit", kterým se baví české internetové vody. Snaží se být jako všechny hvězdy současného rnb a rapu. Něco mu ale chybí... talent, popřípadě schopný produkční tým. Upozorňujeme, že lidem s absolutním sluchem (a nejen jim) může shlédnutí videa způsobit žaludeční potíže a bolest hlavy.

 

Znáte tohoto mladíka? Máte na něj kontakt? Ozvěte se na tip@blesk.cz nebo na horkou linku 724 014 586!

 

PatCrycheer, skutečným jménem Patrik Krajčír, spustil na internetu doslova lavinu. Dovolujeme si tvrdit, že kdyby Praha ŽIJE měla anglický text, je z něj celosvětová internetová celebrita (alespoň na pár dní). Mladík zpívá opravdu od srdce, ale poslouchat se to nedá!

 

Pokud se podívate jaká videa Češi v současnosti nejvíce sledují na YouTube, tenhle hezoun obsadil hned dvě první pozice a to se stejným videem! Na první pozici je totiž jeho původní video, kde už však diváci nemají možnost jakkoliv komentovat nebo hodnotit. Druhé video je stažené (ukradené) a nahrané jiným uživatelem. Tam si mladík moc chvály nepřečte.

 

Na Facebooku terčem posměchu

 

Rapper chtěl zřejmě vytvořit hymnu Prahy, výsledkem je však parodie na hudbu. Na Facebooku má PatCrycheer již několik "fanouškovských" skupin. Názvy jako PatCrycheer - Praha ŽIJE = Průser ROKU a PatCrycheer - Ostuda pro Českou republiku jasně naznačují, že se chlapec vyprodaných stadionů a vřeštících fanynek nikdy nedočká.

 

Perličkou je, že krátce po vypublikování článku, nám do redakce volala jeho matka, ať video okamžitě stáhneme. Prý jeho chlapce poškozujeme. Je nám líto, ale poškozuje se jedině on sám, když takovýto skvost nahrává na internet.

 

 

 

 

jarousek123 ( 29. srpna 2012 10:57 )

Buřtíku, těch 400 000 zhlédnutí má jen proto, že se mu 400 000 lidí směje.. Nechtěl bych

stanleyko ( 28. srpna 2012 18:22 )

Milý burtiiiku, to 356 tisíc shlédnutí má jen proto, protože se jeho video koluje všude po facebooku, a další sítích, a víš proč zakázal komentáře? Protože tam nebyl ani jediný kladný komentář , například dneska se mu smáli i na Evropě 2

burtiiik ( 28. srpna 2012 15:57 )

sakra , zajímalo by mě kdo dělá tyhle pitomý články ?! Je vám snad 14-16 let že tu musíte #HATE kluka co začíná a chce na sebe nějak upozornit , možná nezpívá nejlíp ale aspoň něco dělá ! Ste vážně ubohý . . . má víc jak 356 tisíc shlédnutí , tak asi trošku ví co dělá .

backstrike ( 28. srpna 2012 13:55 )

pauliedrew : tak jo tak se podivej www.bandzone.cz/backstrike a ted me nech mluvit ... je to hrozny nikdy to nikam nedotahne a je k smichu duckface : ne nikdy z nej nebude dobrej rapper protoze to je des

duckface ( 28. srpna 2012 13:48 )

Možná zpívá "hrozně" ale je to nová krev skoro každej druhej rapuje takže fakt nechápu proč ho odsuzujete chtěl to zkusit na začátek to není špatný za pár let z něj bude hodně dobrý raper....!

Zobrazit celou diskusi