Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Policisté našli malou Isabelle (12): Kde a s kým ale byla?

Isabell (12) je nezvěstná už od úterý. Vše naznačuje možnému únosu.
Isabell (12) je nezvěstná už od úterý. Vše naznačuje možnému únosu.  (Autor: Polizei)
Autor: INT, ljš, Kjos - 
12. ledna 2012
09:19

Hledalo ji celé Německo. Nad městem Stelle, ze kterého pocházela, létal několik hodin vrtulník, byli nasazeni policejní psi a lidé rozdávali letáky s její fotografii. Maminka ztracené Isabelle (12) prožila hrozivé peklo. Za více než 24 hodin její dceru našli živou. Co se s ní ale dělo?

Vzhledem k tomu, že v rodině Isabelle nedošlo k žádným konfliktům a dívka šla jen na obyčejný nákup, ze kterého se nevrátila, báli se vyšetřovatelé nejhorší. V noci ji však policie našla ve vlaku z Kielu do Hamburgu. Jak se tam ale dostala?

Isabelle se v úterý krátce před 16. hodinou loučila s matkou a vyrazila do asi 500 metrů vzdáleného obchodu. "Tu holčičku znám, určitě tady nebyla," řekla ale jeho majitelka Christa Salm (67).

Protože se dívka domů nevrátila, zavolala její matka policii, která začala okamžitě vyslýchat její spolužáky a kamarády, ale bez výsledku. Její mobilní telefon byl navíc po celou dobu vypnutý. Policejní psi sledovali její stopu kolem kiosku až k silnici vedoucí do Hamburku.

Podivní kamarádi

V noci ze středy na čtvrtek ji pak poznali cestující ve vlaku na trase Kiel-Hamburg a zavolali policii. Informace, která dívka podala o tom, kde a s kým po celou dobu byla, jsou velmi zmatené.

Podle serveru Bild.de Isabelle tvrdí, že strávila noc s přáteli v nedalekém Neumünsteru. Znala je údajně z internetu. Kdo tito "přátelé" jsou a jestli dívce nějak ublížili policie zatím vyšetřuje.

elssa ( 12. ledna 2012 10:01 )

noa co mají s nima delat mají je nechat byt tehotné? nicemu nezabraníte, to by musela mít slecna porad doprovod,a pak až o mít nebude urve se jako ze retezu, neudelate nic, jen si myslím, že by servery meli zamestnávat specialisty na to aby internet proste kontrolovaly, aby se tam nedal najít návod na sebevraždu,a návod k příprave třeba pervitinu, jakýsi admini , kdyby nekdo totiž takovy existoval, ubylo by trestných cinu,

elssa ( 12. ledna 2012 09:58 )

jo to je přesne ono vsechny mámy jsou pro pubertáky trapny a hloupy, takže slecne bych ukazala fotky nejakejch mrtvol, holek v jejím veku, aby vedela jak muze takové prátelství skoncit, jednou jsem umřel v blazinci v kleci fetak, fetoval toulen,a jeho konec bych ukazala vsem fetakum, a videli byste jak by si to rozmysleli,

bersimalinecka ( 12. ledna 2012 09:58 )

bersimalinecka ( 12. ledna 2012 09:58 )

Dnešní mládež nějak už nechápu-na internetu najdou info o zločinech,což by je mělo varovat,slovo rodičů je podřízeno slovům"kámošů"Jsem ráda že jsem vychovávala v době kdy děti byly vedeny k úctě k učitelům,ke starším,k rodičům.Já jsem první pusu dostala ve víc jak čtrnácti a to jenom někam na přímce od nosu k uchu.Dneska už matky nechávají předepisovat hodně mladým děvčatům antikoncepci....no nevím...

marie60 ( 12. ledna 2012 09:41 )

I kdyby jí máma upozorňovala na nebezpečí, které číhá na internetu, tak tyhle holky si to nevezmou k srdci.Měla štěstí, že se nesešla s nějakými úchyly, kteří jí mohli i zabít. Snad dostane ještě víc rozum a bude víc opatrná.

Zobrazit celou diskusi