Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exšéf armády Štefka: Své dceři musí vyplatit 550 tisíc!

Štefka bude muset doplatit 550 tisíc na alimentech
Štefka bude muset doplatit 550 tisíc na alimentech  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Veronika Pukačová, evakk - 
15. prosince 2011
07:05

Bývalá přítelkyně exšéfa armády Pavla Štefky Ivana (42) si ve středu pořádně oddychla. I odvolací soud jí totiž dal po dlouholetém procesu za pravdu. Otcem její holčičky je podle soudu právě Štefka (57), který ale dál pohlavní styk i otcovství popírá. Teď musí na alimentech zpětně zaplatit téměř 550 tisíc korun a dalších deset tisíc měsíčně bude na dceru dávat. Hodlá kvůli tomu podat ústavní stížnost.

O případu generála a jeho nemanželské dcery informoval Blesk už na začátku listopadu. Spor se táhl od narození dívenky. V září dokonce poskytl svou DNA bratr Pavla Štefky Ivan. A podle testu příbuznosti bylo na 99,7219 procent jisté, že Ivan je bratrem otce dítěte. Sám Pavel Štefka svou DNA dát vehementně odmítá. Podle jeho právníka Jana Černého má generál obavy ze zneužití vzorku. Ve středu u soudu dokonce jeho advokát nabízel další důkazy a také žádal revizi posudku. Sám Štefka k soudu nepřišel.

Odvolací soud ale další důkazy odmítl a potvrdil verdikt toho obvodního. Štefka musí Ivaně Štefkové (shoda jmen) vyplatit 546 452 korun. A dalších 10 tisíc jí bude každý měsíc na dcerku dávat. „Jsem ráda, že je to konečně za mnou. Jen je škoda, že má dcera stejně nebude znát svého otce, protože o ni nejeví zájem,“ řekla Štefková. Jenže generál se bude dál bránit. „Proces v žádném případě nekončí. Budeme podávat ústavní stížnost, s rozsudkem nesouhlasíme. Byla porušena rovnost stran v procesu,“ řekl Černý. Ústavní soud by tak ještě mohl vykonatelnost rozsudku pozastavit.

lukvik01 ( 23. června 2012 15:40 )

S tim co pise pandrhola a coffein naprosto souhlasim a bohuzel s tim mam osobni zkusenost.Ivanka je moc sikovna holka Oblbovala mne asi pred pul rokem a malem jsem ji na to skocil taky.Resil jsem krizi s pritelkyni a Ivanka pro mne mela celou naruc pochopeni. Kdo by rad neslysel, ze konecne potkala nekoho s kym si rozumi, kdo ji chape a navic ji tak pritahuje...ze ty roky cekani stali za to....no proste jsem mel ego az do nebe ....pak jsem se na ni ale trochu poptal a zjistil jsem, ze na stejnou udicku lovi i jinde a opet zenace.To mi dost otevrelo oci a nastesti nedoslo k nicemu, co by ohrozilo vztah s ted uz moji skoro manzelkou. Ivanka je velmi zajimava zena, to se ji musi priznat. Ale najednou jsem nevidel jen peknou chytrou zenskou,ale manipulatorku, ktera hleda sponzora a tatinka a lici oka na vsechny strany...to budu mit doma radsi Zenu s velkym Z, ktera chce jenom mne a nemaze mi med kolem huby ale treba na chleba a bere mne i s chybama, ale mysli to se mnou ferove a byla se mnou i kdyz jsem ji nemel, co nabidnout.Otevrelo mi to oci. A za to vlastne Racku dik

kofein4you ( 20. prosince 2011 16:29 )

Je to podle přísloví "vrána k vráně".Generál v létech by byl doma doma dobrej i se zbytkem peněz po rozvodu, že? Na dítě je kolem 40-tky taky nejvyšší čas, tak proč to nezkusit.Je to zlatokopka specialistka na ženáče a děti, mimina nevyjímaje, jí nepřekážejí natolik, aby byla schopná chlapa klidně rok oblbovat, dokud se v tom medu a pochlebování neutopí.Tenhle nebyl první a ani poslední...Ivanka je pak chápavou milenkou, která nesoudí, nehodnotí a "v případě potřeby" nabídne svou nezištnou pomoc, radu, podporu v rozhodnutí opustit rodinu a nakonec i ubytování. Zlaté děvče!! Teď si ti, kteří prošli její "laskavou" náručí mohou jen gratulovat, že po nich nevymáhá alimenty přes tisk Jen jí nelitujte, má toho na svědomí dost a jak je vidět, neštítí se ničeho.

zelena.karkulka ( 15. prosince 2011 20:37 )

tak se měl chránit,generálek,když nechtěl počít

zelena.karkulka ( 15. prosince 2011 20:36 )

42 je jí teď a ne tehdy

pandrhola ( 15. prosince 2011 15:25 )

Zobrazit celou diskusi