Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Na Mladoboleslavsku se udály 2 nehody, zasahovaly vrtulníky!

Autor: evak, ČTK - 
19. října 2011
17:40

Během půl hodiny se na Mladoboleslavsku udály dvě vážné autonehody. Srážku sanitky s vlakem odnesli jen dva lidé s lehkými zraněními. U druhého střetu musely zasahovat vrtulníky.

První nehoda zavřela méně frekventovanou železniční trať z Bakova nad Jizerou do Dolního Bousova, na přejezdu u Obrubic se srazil sanitní vůz s motorovým vlakem.

Havárie osobního vlaku se sanitkou se stala po 15:00 na přejezdu bez výstražné světelné signalizace. "Zranil se při ní řidič sanitky a převážená osoba. Oba byli s lehkými zraněními převezeni k ošetření," uvedl Mareš. Ve vlaku se podle Mareše nikomu nic nestalo. Nehodu vyšetřuje policie a Drážní inspekce.

Závažnější následky měla havárie Fordu Tranzit u Kosiřic, při které utrpěli těžká zranění řidič a spolujezdec. Oba do nemocnice transportovaly vrtulníky, sdělil mluvčí boleslavské policie Ladislav Mareš.

Ford Tranzit havaroval na místní komunikaci u Kosořic. Řidič naboural do stromu, při havárii se sám těžce zranil, vážná poranění utrpěl také jeho spolujezdec. "Neznáme jeho totožnost," doplnil mluvčí. Příčinu havárie zatím policie nezná.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi