Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Svědkyně z baru tvrdí: Matka nechala syna (†4) samotného 3 hodiny!

Autor: Iva Dvořáková, Jan Doležal, Kbali - 
27. září 2011
05:00

Kdo může za smrt čtyřletého Šimona ve Velvarech na Kladensku? Zatímco jeho matka se v pátek večer bavila s přítelem v hospodě, chlapce hlídal přítelův osmnáctiletý syn. Od půlnoci do tří hodin ráno byl ale hoch v bytě úplně sám. Matka byla podle svědků jen jednou synka zkontrolovat. Pak v bytě vypukl požár, při kterém se Šimon udusil jedovatými zplodinami! Proč žena nechala své dítě tři hodiny bez dozoru? Chová se takhle správná matka

Markéta odešla v pátek večer s přítelem Honzou do restaurace a nechala doma čtyřletého syna. Toho měl na starost Honzův osmnáctiletý syn. Mladíka ale hlídání dítěte přestalo bavit a z bytu kolem jedenácté večer odešel. „Asi hodinu před půlnocí přišel do hospody a Markétě a Honzovi řekl, že už musí odejít, ať si k malému jdou. Oba ale seděli a dál v klidu popíjeli,“ řekla včera Blesku žena z restaurace.

„Byli tam velmi častými hosty a chodili domů opilí,“ dodala. Markéta se prý před půlnocí zvedla a šla zkontrolovat, jestli je doma všechno v pořádku a zda malý spí. „Všechno zřejmě bylo v pořádku, protože se po chvíli vrátila a společně s tím svým pili dál. Odcházeli až před třetí hodinou ráno,“ tvrdí žena.

A právě mezi půlnocí a třetí ráno vypukl v bytě požár, při kterém se hošík udusil jedovatým dýmem. Proč dala matka přednost alkoholu před vlastním dítětem? Co bylo příčinou požáru, který usmrtil čtyřletého dítěte? Založil oheň sám chlapec? To jsou otázky, na které musí odpovědět kriminalisté, vyšetřovatelé hasičů či psychologové. Jisté je, že kdyby žena nenechala svého synka tři hodiny bez dozoru, tragédie, na jejímž konci je smrt dítěte, se možná nemusela vůbec stát.

honza1965 ( 29. září 2011 13:03 )

Chudáci tvoje děti, jestli ňáký máš Co ty musíš bejt za flundru, když takhle opovrhuješ dobrejma rodičema

maca91 ( 28. září 2011 20:13 )

nevim, urcite mezi ne nepatrim, kdybych ji neznala tak asi hazim kritiku proti ni..ale ti ze i znam tak nevim... myslim ze je uz hodne podotcena tim co se stalo za nestesti a to nejhorsi jeste ceka .. jasne ze za to muze ale nadruhou stranu kdyz vim, ze se o simona starala fakt dobre tak mi ji je fakt lito --- uz to co se stalo ma za celozivotni nasledek ..

maca91 ( 28. září 2011 17:42 )

a duvod proc bych si to mela vymyslet.. znala a znam .. nevim proc jsem uvedla minuly cas .. jj o simkovi jsem se s ni bavila asi pul hodiny pred pulnoci.. a rano se dozvedela tak otresnou zpravu

boball ( 28. září 2011 16:37 )

A to je jako omluva?Prostě jí byl milejší chlap a hospoda,než vlastní kluk a taky to tak dopadlo.A on i když není otec dítěte,tak kdyby měl rozum sám by jí poslal k dítěti,nikdy nevíš co se může stát,mohl si třeba otevřít okno a vypadnout a podobně.

maca91 ( 28. září 2011 08:56 )

jasne, ani ja bych doma nikdy nenechala maleho samotneho .. ale po bitve je kazdy geberal ... asi si proste rikala co by se mohlo stat kdyz spinka a je takovy kousek od neho ..

Zobrazit celou diskusi