Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý Romeo děsil na balkoně

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: Ivana Žáková - 
21. září 2011
09:12

Pořádný šok zažila v noci na úterý žena z Ostravy, když se na jejím balkóně v pátém patře objevil neznámý chlapík. Křikem probudila manžela i další sousedy. Vyděšený byl i opilý mladík (22), který si spletl dům a chtěl tajně vlézt do postele ke své přítelkyni.

„Měl to být jen žert, chtěl jsem navštívit a překvapit svoji holku,“ bránil se mladý Romeo. Jak přiznal, na balkon do pátého patra vylezl po hromosvodu. Netušil však, že si spletl dům. To zjistil, až když uslyšel z bytu křik. „Byl to neobvyklý zákrok. Před půl pátou ráno nás přivolali vyděšení obyvatelé, že mají na balkóně cizího muže, který prý hledá přítelkyni,“ potvrdila Blesku i policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Když mladík viděl, že pod dům přijeli policisté, začal slézat do nižších pater a snažil se jim ukrýt tak, že si lehnul na podlahu balkonu dalšího bytu. Chtivý Romeo putoval namísto ke své Jůlii, tak rovnou na záchytku. Nadýchal skoro dvě promile. Za porušování domovní svobody mu hrozí až tři roky vězení.

e.44 ( 21. září 2011 13:29 )

To by bylo. Jenže oni jsou v tomhle směru "vych*caní". Tyhle loupežný "horolezecký " tůry podnikali kolem čtvrté hodiny ranní. To většinou moc lidí neni v bdělém stavu. Jednou na ně zavolala policajty důchodkyně, co nemohla spát a viděla je na baráku přes ulici. Bohužel stačili zdrhnout. I s kořistí.

boball ( 21. září 2011 12:16 )

Tak do těch by zas pro změnu bylo lepší píchnout prstíkem,než zavřít.

e.44 ( 21. září 2011 12:04 )

Hm, to může, pokud to bylo, jak tvrdí. Ještě když jsem bydlela na sídlišti, cikáni tam tímhle způsobem vykrádali balkony i byty, pokud se do nich z balkonu dostali. Brali všechno, i prádlo ze šňůry. Dokázali i z vyšších pater snést dolu z balkonu i kola, koloběžky.....

boball ( 21. září 2011 10:29 )

Tři roky,za takovou blbost?U nás jsou fakt divný zákony.No,může být trouba rád,že nespadl.

Zobrazit celou diskusi