Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manžel romantik: Lásku vyznal ženě na billboardu!

Autor: Gabriela Peringerová, evakk - 
27. srpna 2011
15:50

Netradičním dárkem k druhému výročí svatby překvapil Michal Olbert svoji ženu Pavlu. Na čtyři místa v Brně nechal umístit billboardy s poděkováním za její lásku a dva roky manželství.

Na Vinohradech a v Jugoslávské a Lesnické ulici si tak lidé mohou přečíst: „Pavčo, děkuji ti za úžasné dva roky, které jsme svoji. …a už se těším na další.“ Originální vyznání nechal Michal Albert umístit v ulicích, kterými jeho žena často projíždí. „Jsou na dvou trasách, kudy manželka jezdí do práce,“ vysvětluje mladý muž. Manželka Pavla je z dárku nadšená. V tramvaji nebo trolejbusu si nyní sedá na tu správnou stranu, aby billboardy dobře viděla.

Kolemjdoucí lidé se ale dohadují, zda je billboard velkým vyznáním lásky nebo mladý muž žehlí průšvih. To však manželka Pavla vyvrací. „Žádný veliký průšvih tomu nepředcházel. Je to tak originální dárek, až z toho ani mluvit nemůžu. Jsem na manžela opravdu hrdá,“ uvedla Pavla Olbertová.

Na kolik netradiční dárek k výročí přišel Michal Olbert neprozradil. Pronájem jednoho neosvětleného billboardu na měsíc ale v Brně stojí devět tisíc korun.

Jaké bylo nejkrásnější vyznání lásky, které jste zažili? Kdo z vás má nejromantičtějšího manžela? Napište nám do diskuze pod článkem!

ajlili ( 28. srpna 2011 10:48 )

Je to od nej hezky, ale kdyz se dva maji opravdu radi, tak to nepotrebujou ventilovat na verejnosti...

jany ( 28. srpna 2011 06:27 )

presne

jany ( 28. srpna 2011 06:26 )

zavist?

jany ( 28. srpna 2011 06:26 )

to je hezke. pak ze muzi jsou jen padousi. tohle asi potesi kazdou zenu, notabene kdyz to neni jen nejakych par tydnu po seznameni

anasyi ( 27. srpna 2011 17:53 )

crac vymyslel pro manzelku spolecnou emigraci do Londyna....

Zobrazit celou diskusi