Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačka v pornu padělala občanku, kauza odložena

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op, mivrk - 
10. srpna 2011
11:21

Před dvěma roky natočila jako čtrnáctiletá šest pornosnímků. Ty se letos v květnu objevily na Internetu. Nyní je školačce z Břeclavi šestnáct a policie kauzu odložila.

 

Dívka totiž zfalšovala osobní doklady členky rodiny a vydávala se za dvacetiletou slečnu. A organizátor natáčení neměl podle policie šanci poznat, že jde o nezletilou slečnu.

„Když jí bylo 14 let, hledala brigádu. Našla portál, kde nabízeli práci modelek. Provider však po ní chtěl osobní doklad, že je starší 18 let. Školačka padělala průkaz své příbuzné, ofotila ho a poslala,“ uvedl šéf břeclavské policie František Klimus. Poté v okolí Břeclavi natočila erotiku včetně orálního sexu. Vydělala si tak asi 15 tisíc korun. Případ dívky nyní převezme orgán péče o dítě.

Klimus v této souvislosti apeluje na rodiče, aby varovali své děti před nebezpečím, které na ně může na internetových stránkách číhat.

pet.koc. ( 15. srpna 2011 07:37 )

HOLKA CO S TEBE JEDNOU VYROSTE??? NIKDO NA TEBE NENI ZVĚDĚVA, TAM RADĚJI SEDNI DO LAVICE A UČ SE...

anka ( 10. srpna 2011 14:53 )

pane gogo, tentokrat s vami plne souhlasim....

drice ( 10. srpna 2011 13:27 )

se nejak vyznas s tim co chteji

gogo ( 10. srpna 2011 12:22 )

To je neuvěřitelný blábol ! Nezáleží přece na tom co nějaké dítě někomu namluví, ale zda je v tomto věku právně odpovědným dospělým zneužito ! Toto (zřejmě uplacené) rozhodnutí je zcela absurdní ! Toto snad již není ani Kocourkov !

iwetax ( 10. srpna 2011 12:11 )

To je divný, natočení filmu přece předchází podpis smlouvy , kde je uvedené číslo OP. S OP nebo pasem se také ve všech produkcích natáčíte. Drží se OP u hlavy a odpovídáte na otázky, jestli natáčíte dobrovolně a nejste pod vlivem alkoholu nebo drog. (no co, co sem jako měla dělat, když mi rodiče nedali žádné peníze a přitom podnájem i tramvajenka se musí platit dopředu a né až dostanu ve fabrice první výplatu?(

Zobrazit celou diskusi