Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující sebevražda v obchodě: Zastřelil se ukázanou zbraní!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op, ljšk - 
1. srpna 2011
19:18

Šokující sebevraždu spáchal šestatřicetiletý muž v pondělí navečer v centru jihomoravské metropole. Přišel do obchodu se zbraněmi v brněnské Rašínově ulici a nechal si obsluhou předvést jednu z pistolí.

„Chvíli s ní manipuloval a v nestřeženém okamžiku do ní vsunul svůj přinesený náboj. Natáhl uzávěr a zastřelil se!“ popsal nečekanou tragédii policista Bohumil Malášek. Sebevrah podle policejního mluvčího krátce před činem údajně mluvil o svých osobních problémech. Ty ho musely hodně trápit, když zvolil takový způsob odchodu ze světa. Ten si zřejmě důkladně naplánoval. Okolnosti krvavého neštěstí vyšetřují kriminalisté.

silvervoice ( 2. srpna 2011 09:47 )

To jsme netušili, do jak zahanbující, ponižující a popleňující situace tento režim bude své občany dostávat, do situace naprostých nul bez možnosti dovolat se pomoci, uznání či spravedlnosti, často dokonce bez možnosti se jen uživit či zachovat si střechu nad hlavou. Exekutor zabavující střechu nad hlavou, to jsme klesli na úroveň středověkého práva a proti pitomé Libyi jsme rozvojovou zemí, v které ovšem žádný rozvoj není v dohledu.

Zobrazit celou diskusi