Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Motorkář (†19) v pátek v noci tragicky havaroval na Karvinsku

Ilustrační foto
 (Autor: Červena)
Autor: ČTK, bali - 
23. dubna 2011
11:09

V pátek večer okolo půl dvanácté v noci na Karvinsku havaroval motorkář (†19). Nezvládl svůj stroj, sjel ze silnice a narazil do stromu. Utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl.

Chvíli před půlnocí z pátku na sobotu zavolal na tísňovou linku náhodný svědek, že na silnici mezi Dolní Lutyní a Věřnovicemi havaroval v pozdních nočních hodinách motorkář. Sdělil to mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

„Nehoda se stala kolem 23.30, operátoři ihned instruovali volajícího k poskytnutí první pomoci, protože postižený byl nalezen v bezvědomí,“ uvedl dále Humpl.

V době příjezdu záchranky už ovšem zraněný mladík nejevil známky života. „ Při nehodě utrpěl řadu závažných poranění, která byla neslučitelná se životem. Záchranáři již mohli pouze konstatovat smrt,“ dodal mluvčí.

rado.daro ( 24. dubna 2011 12:32 )

Asi nerozvážnný kluk.Sice mně tihle týpci na cestách štvou,hlavně proto,že ohrožujoui jiné....ale přesto je mi líto jednoho života.Měl holku,rodiče,kamarády....,ale byl příliš lehkomyslný.

berankam ( 24. dubna 2011 07:56 )

Nejhorší je, že už nejde ani použít na ty součástky, protože jsou tím nárazem orgány poškozené.

aveneta ( 23. dubna 2011 15:21 )

Těchto lidí mi není líto.... má co chtěl, myslel si, že je mistr světa a takto dopadl. Alespoň když z něj půjdou součástky na transplantace lidem, kteří si svého života váží !!

Zobrazit celou diskusi