Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pohřbili policistku, která se před 14 dny zastřelila

Autor: rek - 
30. července 2010
17:55

Jeden z nejtěžších dnů svého života prožila v pá-tek rodina policistky (†29), která se před dvěma týdny zastřelila služební zbraní ve své kanceláři. V krematoriu v Praze Motole se s ní její blízcí naposledy rozloučili.

Obřad v 11 hodin dopoledne se konal v úzkém ro-dinném kruhu, podle našich informací přišli i kole-gové sebevražedkyně. „Vím že pohřeb proběhl, ale nic k tomu nepovím. Případ je v šetření a až do ukončí nebudeme žádné podrobnosti sdělovat,“ uvedla Martina Lídlová, mluvčí Inspekce policie ČR, která tragédii vyšetřuje.

Kriminalistka z hospodářské kriminálky proti sobě obrátila zbraň před dvěma týdny přímo v budově pražského policejního ředitelství. V dopise na roz-loučenou si prý stěžovala na šikanu nadřízených. Podle některých spekulací ale důvodem sebevraždy byl její vztah z kolegou.

jankokojan ( 5. srpna 2010 22:30 )

přečetl jsem si pozorně vaše příspěvky a musít říci, že je patrno, že všichni co tu píšete nevíte jak to u policie chodí. Věřte nebo ne, ale já o tom něco vím. Je zde mnoho aspektů proč to mohla udělat, ale jedna věc je skutečná, že nevěděla jak svou situaci řešit.Že je u policie šikana,upřednostňování jedinců- oblíbenců na úkor druhých, likvidace jednotlivců, kteří mají jiný názorí je více neš skutečné. Píšete, že neměla se komu svěřit.Ten kdo jí šikanoval byl s nějvětší pravděpodobností její nadřízený. Stěžovat si na něj je sebevražda, sdělit to na linku důvěry nic neřeší, jen zvyšuji riziko, že šef se to opět domákne a opět sebevražda,kolegům???když se mi nevysmějí, tak to hodí za hlavu a jsem v tom zase sám, takže jestli jsem silný najdu sám žešení (změna místa, odchod do civilu, přetrpět a doufat a nebo...)Jooooo policie není co byla, Proto věřmě, že bude lépe, ale....

evolucius ( 30. července 2010 22:29 )

...a potrestat viníky...vsadil bych se,že byli přítomni na pohřbu...

johanka ( 30. července 2010 20:30 )

Souhlasím s tím, jak to napsala bara - kdyby měla tato dívka někoho blízkého, komu by se mohla svěřit se svým trápením, komu by se mohla vypovídat a vyplakat se, v kom by měla oporu, kdo by jí pochopil, vzal za ruku a pomohl jí najít správnou cestu, mohla by tady být a radovat se ze svého mladého života..... Je mi to líto, lituji její rodiče ...

bara ( 30. července 2010 18:22 )

Kdyby byl někdo, komu se mohla svěřit, v kom měla důvěru, tak by to neudělala. I velká starost a bolest, sdělená blízkému člověku, pomůže , navíc by našla oporu a pomoc....Je škoda tak mladého života, je mně moc líto jejich blízkých.

Zobrazit celou diskusi