Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čtenáři Blesk.cz: Líní škodováci? Ať je vyhodí!

Autor: pet, oj - 
5. března 2010
05:01

Nohy nahoře, pokec, partička karet, kafíčko… Z  fotek pořízených přímo v mladoboleslavské Škodovce, které jeden ze zaměstnanců pověsil na internet, to nevypadá, že by se dělníci zrovna přetrhli. Vedení podniku to vyšetřuje! A navíc… Fotit se ve Škodovce vůbec nesmí!

Poté, co Blesk snímky ve čtvrtek zveřejnil, rozjela se o »předřených« dělnících velká diskuze! Co si o tom myslí čtenáři Blesku? Tady jsou některé z příspěvků z webu Blesk.cz.

No jo no... To je ta česká povaha. Hrdinským činem je flákat se v práci, nebo alespoň porušovat předpisy a pak se tím hlavně chlubit. Ať je vyhodí, dobře jim tak. Když už žeru, tak aspoň nemlaskám. (i626)

Je to recese o přestávce na jídlo… A s platy dělníků to není tak horké. Ale makat ve Škodě je docela drsný! (geza)

To se ví dávno. Žádné zaměstnání by se nemělo zvrhnout v práci!!! (delavar)

Jsem pevně přesvědčen, že tito »recesisté« dnes pracovali ve Škodovce poslední den... Důvod: Hrubé porušení pracovní kázně! (gogo)

Ta… co to dala na Facebook taky na růžích ustláno mít nebude, až přijdou na to, kdo to je. Jinak je vidět, že někteří zaměstnanci mají velmi vysoké IQ, když se tím chlubí na netu. Myslím si ale, že v přestávce si kafe dát můžou. Jinak asi na lince se moc flákat nedá. (pozzzor)

Dávat něco takového na Facebook je velká chyba. Při špatném nastavení se k obsahu dostane každý a většinou náhodou... Je to jako kdyby jste nechali doma otevřený dveře dokořán ať si tam vleze kdo chce! Focení ve Škodovce je zakázáno a mobil s foťákem se musel odevzdávat na vrátnici.. (no.nick)

Tahle hloupá fotka zřejmě naštve plno dělníků pracujících nejen ve Škodovce, ale i v podobných podnicích a montovnách po celé zemi, a o už jen proto, že platy v ostatních dělníků zdaleka nedosahují výše těch škodováckých (janah61)

Ať se klidně ve Škodovce flákaj. Ale to, že se u toho vyfotěj a pak to daj na Facebook, to je síla. To udělají jenom… (kane)

V kolik hodin byla pořízena ta fotodokumentace? Nějak si neumím představit zaměstnance jak makají na lince a hrají karty :) (krakonos500)

doudis ( 11. března 2010 01:07 )

Je to určitě o pauze.Blesk jen ze všeho dělá aféru!!!Tak si pojďte dělat na linku! Zajímavé je to,že se nikde nepíše v jakou hodinu to bylo focené(Zasloužená pauza)

mr008 ( 6. března 2010 23:49 )

vyhodit!

jindraa ( 5. března 2010 15:40 )

Klasika. Gauner neni ten,kdo se flaka, ale ten, kdo to na nej prasknul...... Vyrazit je na minutu, nezamestnanych cekajicich na jejich mista je vice,nez dost.

bohoush ( 5. března 2010 15:11 )

plně souhlasim

pp10 ( 5. března 2010 14:38 )

Kdo uverejnuje svoje ftoky v sociální síti na intetnetu je tak nabízí sám o sobe verejnosti.....a nebo nevíte, jak funguje Facebook??????

Zobrazit celou diskusi