Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Taxikáře obrali o auto čtyři mladí lupiči

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op - 
17. ledna 2010
15:48

Na loupež se připravili dva týdny předem! Čtyři mladíci ve věku 20 až 26 let mají na svědomí přepadení taxikáře, které se stalo 10.ledna na Jihlavsku. Policie je pochytala během několika dnů.

Taxikář vezl jednoho mladíka z Třeště do Nové Vsi. Tam přistoupili další dva muži. S pistolí v ruce donutili drožkaře, aby si sedl na místo spolujezdce. A jeli směrem na Horní Dubenky, kde na ně čekal organizátor zločinu. Ten ale záhy odjel.

Trojice lupičů obrala taxikáře o mobily a peněženku. „A jeden z útočníků bil řidiče taxíku ocelovou tyčí do hlavy a těla. Muž skončil v nemocnici,“ uvedla policistka Jana Kroutilová. Pachatelé z Jihlavska a Jindřichohradecka sundali z auta znaky taxislužby a ujeli. Prvního z nich ale policie zatkla pár hodin po činu.

A další tři chytili minulou středu a zabavili jim uloupeného taxíka. Za loupež se škodou 140 tisíc korun hrozí čtveřici až deset let vězení.

sakra ( 18. ledna 2010 11:45 )

Do 48 hodin. Vždyť jsme v ČR s "demokracií"!

bosomfriend ( 17. ledna 2010 16:44 )

velka nezamestnannost, zadna budoucnost pro mlade lidi, stale vice drog na trhu, stoupajici alkoholismus u mladeze. To vse je podhoubi pro takove prepady. Taxikari v minulosti patrili mezi elitu spolu s komousemi a dnes je to mafie. Zkuste dluzit mestu v Nemecku na danich nebo na pokute. Zitra nejzdite. V Cesku je mozne vse.

henryj ( 17. ledna 2010 16:08 )

Souhlasím s tebou.. Tohle neudělali jistě nějaci lajdáci,podle mne se jedná o hochy,jejichž papínkové jsou na některém z dobře teplých postů.A tím to půjde do stracena,jako vždy a u nás v těchto případech.

gogo ( 17. ledna 2010 15:14 )

pokud již nejsou na svobodě... Jako únosci pražského právníka. Které také "soudce" pustil... Chicago let třicátých zde začíná ožívat ...

Zobrazit celou diskusi