Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Pitbul v Brně pokousal dvě ženy, jedné ukousl prst!

 (Autor: Archív)
Autor: ČTK, pes - 
13. ledna 2010
16:16

Na sedmaosmdesátiletou ženu a její pětapadesátiletou dceru zaútočil v úterý večer v Brně rozzuřený pitbul. Starší ženě ukousl prst, mladší skončila s vážnými zraněními ve Fakultní nemocnici u svaté Anny.

Neštěstí se stalo v bytě na třídě Kapitána Jaroše, informuje Brněnský deník.

Strážníci psa odchytili v chodbě domu, kam jej napadené ženy stačily vystrčit z bytu. Zejména mladší z žen útok zvířete poznamenal. Měla pokousané hlavně ruce, její zranění byla velmi vážná, řekla uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Barbora Zuchová.

Pes patřil muži, jenž s oběma ženami bydlel, ale zrovna nebyl doma.

lucy25 ( 14. ledna 2010 19:46 )

To není žádná zrůda, je to pes jako kterýkoliv jiný.Prostě buď zvířata rád máš nebo nemáš.Já osobně nevychované psy nemám ráda, ale nerozlišuji v tom plemena.Pomazlím se i s čivavou pokud to jde i s pitbulem když vím, že je hodný.Je mi to jedno.V tom jestli kouše čivava nebo pitbul není žádný rozdíl, prostě kousnou-následky jsou samozřejmě jiné, ale ten důvod je stejný.A v životě jsem potkala více uštěkaných malých psů než velkých.Prostě je to ve výchově a v lidech-je to odraz majitele.Ten kdo nerozumí psům bude vždycky říkat, že by je postřílel a že za to může pes.No holt odborníci asi jako ti, co vystudovali v Plzni. Přeji vám v životě mnoho štěstí, protože ho budete potřebovat.

trinni ( 13. ledna 2010 22:54 )

To je ale hnusnej čokl na tom obrázku!!!

adam55 ( 13. ledna 2010 20:37 )

evolucius ( 13. ledna 2010 20:37 )

...se omezujete na vyhrožování po netu...možná vaši rodiče,nebo vy,psi spíše jíte,a proto vás psi nemají rádi.Proto se jich musíte bát...

adam55 ( 13. ledna 2010 20:35 )

hopkirku, podobní blbové jako ty, jsou pro lidi nebezpečnější než jakýkoliv pes. Ten neútočí bez příčiny, ale u blba nikdo neví

Zobrazit celou diskusi