Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nákupní centrum Nový Smíchov v obležení policistů. Bomba?

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Martin Sekanina)
Autor: val - 
10. prosince 2009
20:10

Víme první: Nákupní centrum Nový Smíchov na Andělu muselo být kompletně vyklizeno. Před hlavním vchodem obchodního centra stojí přibližně deset policistů, kteří nepouští návštěvníky dovnitř. Je příčinou evakuace bomba?

Policisté tvrdí, že příčinou vyklizení obchodního centra Nový Smíchov jsou technické důvody. Lidé však museli budovu opustit okamžitě a vše spíše nasvědčuje tomu, že někdo oznámil na policii, že se v objektu nachází bomba.

policeman ( 13. prosince 2009 16:15 )

Účastnil jsem se vyklízení centra a prohledávání obchůdků,zda se tam nenachází výbušnina...Jednalo se však jen o špatný předvánoční vtip nějakého méně inteligentního jedince a výsledek prohlídky byl negativní...Apropo stejný pokus o žert byl uskutečněn na tom samém místě již loni...

angelina07 ( 10. prosince 2009 23:11 )

Byla jsem tam v ten moment v kině a opravdu kolem osmé se ozvalo první varování, ať opustíme urychleně nákupní centrum z technických důvodů. Deset minut se nic nedělo, film běžel a nakonec se hlas ozval znovu a film se vypnul. V ten moment se asi tisíc lidí ocitlo na chodbě před sály a museli se postupně dostat nouzovým východem ven. Ten mě dost šokoval, jelikož asi při třetích dveřích, kterými jsme museli projít, byla otevřená jen jedna půlka dveří, kam se "vtěsnali" max. dva lidi. Takže při panice bysme se tam všichni ušlapali. No nic moc příjemnýho. Když jsme míjeli pořadatele kina, řekl nám, že mají nahlášenou v centru bombu.

Zobrazit celou diskusi