Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komiks naštval odbory DP: Hrozí stávkou MHD v Praze

Pozvánka, kterou BNV Consulting rozeslala desítkám svých klientů, si formou komiksu dělá legraci z propouštení zaměstnanců Dopravního podniku Praha
Pozvánka, kterou BNV Consulting rozeslala desítkám svých klientů, si formou komiksu dělá legraci z propouštení zaměstnanců Dopravního podniku Praha  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: ših, šim - 
8. prosince 2009
13:08

Odboráři dopravního podniku (DP) znovu svolávají stávkový výbor! Pobouřil je komiks, nutno podotknout, že nevhodný a trapný, který byl součástí pozvánky na vánoční večírek BNV Consulting.

Firmu, která pro DP dělá personální audity, chtějí totiž dopraváci z řízení DP vystrnadit do konce roku. „Opět svoláme stávkový výbor a budeme si tvrdě stát za svými podmínkami,“ řekl Blesku šéf odborářů Jiří Čada s tím, že stávkovou pohotovost vyhlašovat nechtějí. Ale co když jim někdo nevyjde vstříc? Budou opět hrozit stávkou? Naplní hrozbu?

Odboráři odchod BNV Consulting z DP žádali už v minulosti, praktiky auditorů podle nich vedou k rozprodeji DP. Nakonec se s vedením DP dohodli na kompromisech. Odchod auditorské firmy však v podmínkách zůstal, BNV ale stále v DP působí.

Auditoři si nyní navíc z DP vystřelili. Na pozvánce na vánoční večírek si dělají legraci z propouštění zaměstnanců DP. „Je to humor pro hlupáky,“ komentoval pozvánku odborář Petr Pulec.

jarypadlo ( 9. prosince 2009 09:53 )

je parazitní firma.Je absolutně na nic,jen pěkně drahá.Asi jim nehrozí zůstat bez výplat.

karlos ( 8. prosince 2009 19:29 )

Nafoukanci,buďte rádi,že máte co ,,dělat,,.

Zobrazit celou diskusi