Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Práva v Plzni: Uznali 25 let staré zkoušky ze SSSR

ilustrační foto, bakalářské práce
ilustrační foto, bakalářské práce  (Autor: ČTK)
Autor: pes - 
10. listopadu 2009
10:39

Na plzeňských právech objevili dalšího prominentního rychlostudenta. Šéf krajské hospodářské kriminálky v Ústí nad Labem Petr Martínek navázal na 25 let staré studium.

O případu informoval server iDnes.cz. Před 25 lety Martínek studoval na ekonomické škole v Sovětském svazu. Na plzeňských právech jeho zkoušky uznali a on mohl vystudovat místo pěti let jen za tři roky.

Martínek studoval v SSSR do roku 1985. Z té doby mu v Plzni uznali zkoušky z ruštiny a Teorie národního hospodářství. Vůbec nevadilo, že v té době v SSSR vládl jiný ekonomický systém. Martínkovi to prý divné nepřišlo.

Podle iDnes.cz stihl řídit krajskou kriminálku a ještě jezdit studovat do Plzně. Narozdíl od další rychlostudentky, primátorky Chomutova Řápkové, o tom má ale všechny záznamy.

mouse ( 10. listopadu 2009 17:36 )

že si doklady o zkouškách schoval a nevyhodil index a mozek hned po ukončení studia, jako někteřé jiné představitelky rychlodemence.

aviva ( 10. listopadu 2009 13:25 )

Také jsem studovala vyskou školu při zaměstnání, a proto vím co to obnáší. Jsou to léta odříkání, dřiny a nervů . Čím je člověk starší, tak nějakou tu neznalost těžko snáší . Proto mě pobouřil skandál na právnické fakultě. Je to oboustraná troufalost, arogance a neskonalá drzost. Odebrání titulů asi bude problém, ale přála bych jim mediální ostudu, aby si je všichni zapamatovali, jako PODVODNÍKY!!

petr1111j ( 10. listopadu 2009 11:12 )

jen pro upresneni, clovek, ktery studoval VS v Rusku umi rusky dost dobre a ceska judikatura mu, pokud ma diplom a jazykovou zkousku odtamtud, uznava znalost rustiny na urovni nasi statni zkousky. To jen pro poradek - tam asi pochybeni nebylo. S tou ekonomii to uz je dost jina kava

dostojevskij ( 10. listopadu 2009 11:04 )

To si z nás vážně děláte prde.lllll Fakultu zavřít. Odebrat tituly a vyhodit tu pakážžžžžžž. Ať táhnou a vrátí nakradené ( platy, které neoprávněně brali). To bude plná kasa.

gogo ( 10. listopadu 2009 10:54 )

Ráj mafií tuzemských i zahraničních. Jediný komu veselo při vzpomínce na Plzeň není je Kajínek. Jedna z obětí plzeňské policejní a soudní mafie. Zatímco Čunek naopak musí Plzeň přímo milovat .... Je to všechno humus….. Opravdu máme co po dvaceti letech slavit ...

Zobrazit celou diskusi