Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šéf strážníků: Kvůli opisování na právech přijde o funkci

Bakalářské práce jsou si hodně podobné
Bakalářské práce jsou si hodně podobné  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, pes - 
23. října 2009
12:52

Město Plzeň dočasně pověří řízením městské policie jiného strážníka až do doby, než se vyšetří kauza kolem bakalářské práce současného velitele Luďka Hosmana.

Oznámil to v pátek primátor Plzně Pavel Rödl. Hosmanova sedm let stará práce je ve většině textu zcela shodná s o rok starší bakalářskou prací jeho bývalého nadřízeného. Práci Hosman obhajoval na právnické fakultě v Plzni, kterou nyní zmítají skandály.

Pověřený šéf právnické fakulty Jiří Pospíšil řekl, že Hosmanovým případem by se měla zabývat také policie, protože v případě plagiátorství jde o trestný čin. Podle něj by mělo být také podáno trestní oznámení, fakulta se dohodne s rektorem univerzity, kdo tento podnět policii dá. Postup upřesní příští týden.

Podle oslovených právníků je Hosmanova práce plagiátem. Hosman tvrdí, že ji vypracoval sám a ve věci vidí útok na svou osobu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 23. října 2009 16:47 )

Bohužel dost lidí mezi námi si myslí že jsou nadlidé. A nemusejí to být ani politici. Stačí, když se vyvede obyčejný egoista ...

dostojevskij ( 23. října 2009 16:16 )

Takto si předtavoval Pan Havel demokracii a ochránce v ní????????? Děkujeme, že nejste jako oni s VUMLEM a červenými knížkami. Bohužel, pro ná normální lidi je to k nepochopení, jak si toto mohou snad nadlidé dovolit?????????? Nietze byl možná blázen, ale u nás je tolik talentovaných nadlidí, že jenom žasneme. tady ochranu nenůžeme čekat. Policie, soudy a mafie jedno jsou. AMEN

gogo ( 23. října 2009 13:49 )

Obětní beránek ??

smrk ( 23. října 2009 13:20 )

Chudáček malej, aby se z toho nepokakal. Vykopat ho okamžitě a nečekat na nějaké šetření. Tahle svoloč nás chrání - fuj !!!!!!

Zobrazit celou diskusi