Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Studentka uspokojila rukou spolužáka ve škole!

Autor: rap - 
14. října 2009
08:17

V arénu plnou sexu se v pondělí dopoledne během školní přestávky změnilo mezipatro Střední odborné školy informatiky a spojů v Kolíně na Jaselské ulici.

Alespoň tak ho ukazuje video, které natočil jeden ze studentů a umístil na internet. Dva mladí lidé se na něm oddávají svým sexuálním hrátkám tak náruživě, že kolem sebe nic nevnímají.

Děvče H. (17) uspokojuje svojí rukou partnera T. (17) a oběma studentům druhého ročníku pranic nevadí, že jsou ve škole. Jejich chvilkového vzplanutí využil ´kameraman´, na škole známý pod přezdívkou Hája.

„Chtěl H. pro sebe a pořád za nimi slídil,“ řekl jeden ze studentů školy a dodal: „Bylo to až nechutné.“ Nikdo ze studentů zhřešivší pár neodsuzuje. „To je toho, vždyť spolu už pár měsíců chodí, na chodbách se drží za ruce a jeden bez druhého nedá ani ránu. Ujeli, to je toho...,“ řekl další ze studentů.

Ředitel školy Miloš Hölzel (47) už s oběma provinilci hovořil. „Stydí se za to, ale následky ponesou. Řešíme to přes jejich třídního profesora a výchovného poradce a není vyloučeno ani jejich podmínečné vyloučení. Bohužel, ti dva jednali dřív, než si zapřemýšleli,“ řekl Blesku. Trest nemine ani toho, kdo video natočil a umístil na internet. I jeho jméno vedení školy zná.

anasyi ( 19. října 2009 01:43 )

matyldamatylda,ja bych osobne taky potrestala toho,kdo to nahral a dal na internet.Pokud jsem cetla,mela to byt dcerunka pana reditele,ktera vse nahrala.No a pokud byli za to ze skoly vyhozeni,potom by bylo dobre timto trestem trestat ale vsechny,kteri sve chute nedokazou uhlidat.Divili bychom jsme se,kolik skol by bylo bez reditelu,kolik poslancu by nesedelo v parlamentu atd.Myslim si,ze pan reditel byl moc horlivy a mel to resit jinak,neslo o znasilneni.A opravdu,pokud by jeho dcerunka necmuchala,nikdo by se nic nedozvedel.Tot pouze muj nazor

anasyi ( 19. října 2009 01:26 )

hmmm,dost dobry prispevek a je videt,ze tobe ho jeste zadna jina ruka nepohonila.Driv se tyto veci taky dely,ale nikdo to takhle nerozmazaval,a pokud se neco provalilo,tak byl i trest od reditele,pokud se to stalo na skole.Me jenom udivuje,po jakem to nejvetsim treste pro ty dva volas?Az tebe nejaka chytne v rozkroku,tak ti v tu chvili bude i jedno,kde se nachazite,chute jsou chute a kazdy mame jine.Jinak oni alespon byli natolik slusni,ze zalezli nekde,kde je nikdo neuvidi,tedy vetsina.Ja bych osobne potrestala tu dcerunku pana reditele,aby si pamatovala,ze nema nahravat cizi rozkose

anasyi ( 19. října 2009 01:11 )

reditelova dcera,ktera uspokojovala toho spoluzaka rukou a verim,ze byla tak cila,ze si to jeste nahravala.To by taky mohla byt dalsi verze,ze?

anasyi ( 19. října 2009 01:04 )

to byla moje kamaradka,taky na to dodnes vzpomina,hlavne na ty puchyrky

spacir ( 18. října 2009 23:17 )

Neveril bych, ze tak velky primitiv jako Ty (podle poctu hrubych chyb nemuzes mit za sebou vice, jak dve tridy zakladni skoly) dokaze psat na internet. To uz sem za chvili zacnou psat i cvicene opice.

Zobrazit celou diskusi