Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řidič autobusu: Dnes ho pohřbili!

Autor: jad, ših - 
2. října 2009
19:17

Rodina, přátelé a kolegové se v pátek odpoledne v Kladně naposledy rozloučili s řidičem autobusu pražské MHD Peterem K. (†56). Nešťastník zemřel 21. září večer po rvačce s opilým cestujícím.

Dopravní podnik chce pohřeb řidiče zaplatit.

Smuteční obřad provázely pocity zoufalství, bezmoci a nepopsatelného smutku. Příbuzní neskrývali slzy. „V obřadní síni bylo asi 50 lidí. Za Dopravní podnik hlavního města Prahy se zúčastnil personální ředitel Tomáš Petana, dopravní ředitel Petr Blažek a byl tam i vedoucí autobusového provozu Václav Jelínek. Objevili se tam i řidiči autobusů. Z dopravních podniků tam bylo asi 15 lidí,“ řekl provozovatel internetového magazínu řidičů MHD Pavel Ďuran, který se též zúčastnil. Dopravní podnik hodlá pohřeb řidiče zaplatit. „Jednáme s rodinou,“ potvrdil mluvčí firmy Ondřej Pečený.

Těžko uvěřitelné neštěstí se stalo minulý týden v pondělí na konečné autobusu 198 v Libušské ulici v pražské Písnici. Opilý cestující si chtěl ve voze zakouřit a řidič Peter K. ho napomenul. Podle svědků se strhla rvačka, při které se řidiči zastavilo srdce. Policisté agresivního cestujícího druhý den po tragédii vyslechli, propustili a další vyšetřování probíhá na svobodě.

marekmusil ( 3. října 2009 17:46 )

http://tojesila.cz/ podle teto stranky je lucie bila tehotna !!

visovan ( 3. října 2009 01:16 )

Pokus o vtip se nevydařil.

xjiri ( 3. října 2009 00:04 )

radsi prijit o tramvajenku, nez ty o rozum. *velmi slozite napsano, nereaguj, to dnes neni pro tebe*

xjiri ( 3. října 2009 00:02 )

radsi prijit o tramvajenku, nez ty o rozum. *velmi slozite napsano, nereaguj, to dnes neni pro tebe*

rezacek ( 2. října 2009 20:31 )

Snad mají alespoň roční.

Zobrazit celou diskusi