Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mrtvý muž v rybníku!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Miroslav Homola )
Autor: ČTK, am - 
27. září 2009
15:10

Mrtvého muže dnes našli rybáři při vypouštění rybníka před výlovem u Hosova na Jihlavsku. Tělo muže asi do 35 let věku se nacházelo v bahně mezi rákosím, několik desítek metrů od břehu.

Jak dlouho tam leželo, kriminalisté nedokázali určit. Vyšetřováním na místě nebylo prokázáno, že by muž zemřel násilnou smrtí. "Byla nařízena soudní pitva," sdělila jihlavská policejní mluvčí Jana Kroutilová. Policisté také prosí občany o pomoc při identifikaci zemřelého.

V případu byly zahájeno vyšetřování. Policisté se budou zabývat příčinou úmrtí muže a tím, jestli na jeho smrti nenese vinu cizí osoba, uvedla mluvčí. Tělo bylo objeveno kolem desáté hodiny ráno, o jeho vyproštění se postarali hasiči. U mrtvého se nenašly žádné osobní doklady.

Muž měl světlé vlnité vlasy. Na sobě měl značkové oblečení - tmavé rifle, vestu značky Bushman, zelené triko s krátkým rukávem a opasek značky LeeCooper. Obuté měl černé boty, takzvané kanady. U sebe měl dva tenké náramky, na krku kožený pásek se dvěma dřevěnými korálky a na ruce tři prsteny. "Jeden obyčejný tenký kroužek, druhý klasický a třetí ve tvaru opasku na kalhoty," popsala mluvčí. Lidé, kteří znali muže odpovídajícího popisu, mohou volat na linku 158.

Zobrazit celou diskusi