Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nechutné potraty před mateřskou školou!

Autor: hoř - 
24. září 2009
17:02

Výstava s šokujícími obrázky potratu a hesly před mateřskou školou?! Kdo tohle povolil? Kdo tohle vymyslel?

To, co ve čtvrtek v Hořovicích předvedlo občanské sdružení Stop genocidě, pobouřilo nejen rodiče malých dětí, ale i studenty sousední základky a gymnázia!

„Když jsme šli s mojí malou dcerkou kolem této výstavy, zeptala se mě, copak je to za obrázek? Vůbec jsem nevěděla, co jí na to mám odpovědět,“ rozčiluje se čtenářka Blesk.cz Barbora Nováková (30) z Hořovic. Co to je vůbec za výstavu? Kdo ji má na starosti?

„Snažíme se zapůsobit na studenty, protože i oni mají právo vědět, co se kolem nich děje,“ bránil se Blesku člen občanského sdružení Stop genocidě Ivan Lebar (59). A to jim připadá normální, že obrázky umístili také v blízkosti vedle mateřské školy? Prý na to přišli pozdě…

„Dnes, v době babyboxů nechápu, proč se pořád malé děti zabíjejí? Je to živý, je. Tak je to vražda,“ hájí výstavu Lebar.

A co na to všechno říkají studenti, pro které je výstava určena? „Je to šílené a nechutné. Úplně jsem se lekl toho eura,“ svěřil se Blesk.cz například Ondřej Lekal (13).


Organizátoři: Ivan Lebar (59), Jan Vrána (23)
„Mně tuto práci nabídl kněz, protože už dříve jsem cítil velké zlo, že se zabíjejí nenarozené děti. Chtěl jsem s tím začít bojovat,“ říká organizátor výstavy Jan Vrána (23).

Studentky
Droková Lenka (16), Koutná Andrea (16)
„Je to šílené a celkem hodně nechutné. Koho to napadlo dát před MŠ,“ kroutily hlavou mladé studentky Droková Lenka (16) a Koutná Andrea (16).

Žáci ZŠ
Ondřej Čekal (13), Jan Čipera (13), Petr Abrhám (13), Lukáš Plecitý (13)
„Úplně jsme se té výstavy ráno lekli. Nejvíce nás vyděsilo to euro s krví, to je přímo odporné,“ komentovali výstavu žáci ZŠ.

Ředitelka MŠ Marcela Mračková
„Já jsem to bohužel ještě neviděla. Kdybych to ale viděla, tak bych to nechala ihned odstranit. Před mojí MŠ nebude nic nechutného,“ komentovala situaci ředitelka MŠ.

Obyvatelé Hořovic: Ševčíková Marie (57), Samuel (6), Ariela (4)
„Výstava je určitě zajímavá, ale to místo?. Malé děti tomu přece vůbec nerozumí,“ řekla Marie Ševčíková (57).

Balek Karel (69)
„Je to naprostý nesmysl! Všechno! Jsou to fanatici na náboženské úrovni. To je jako ve středověku,“ rozčílil se Karel Balek (69).

milofonjohanus ( 12. října 2009 09:56 )

Vraždění vlastních a cizích dětí umělými potraty není pokrokem a nemá to nic společného s nějakým puritánstvím tady se jedná o to, že umělé potraty jsou nelidské a nehodné pokroku 21. století. Vaše nepodložené spekulace, že bychom své názory změnili mě nezajímají. Umělé potraty jsou návratem do temného starověku!

milofonjohanus ( 11. října 2009 09:17 )

Být sprostí a podporovat rozřezávání vlastních i cizích dětí to vám latentním uřvaným náckům jde nejlépe. Samozřejmě, že by měl mít otec právo adoptovat své vlastní dítě jako první vy mudrlantko! Je normální a správné, že odložené děti živíme my všichni. Umělé potraty nemají nic společného s náboženství, je to projevem nesobecké lidskosti!

simamach ( 5. října 2009 09:59 )

Protože jesem přesvědčená, že by jste většinou svoje puritánský názory na imnterupce změnili.

simamach ( 5. října 2009 09:58 )

Jen by mě zajímalo, proč chtrolín milofonjohanus tady vykřikuje, že se děti mohou dát k adopci, že je mnoho rodičů, kteří nemohou mít děti. Proč si takové dítě nemůže vzít jeho otec? Já bych to tak uzákonila. Pokud budetre moci poroučet ženám, aby rodily, tak si ale dítě v případě, že ona ho nechce, vezmete. A ne že se odloží a my všichni ho bedeme živit!!!Jj pánové zodpovědnost musíme mít jen my ženy. Vy ne!!!! Jdetě do pr.dele!!!

simamach ( 30. září 2009 23:05 )

ta vaše gloria je stoprocentně černopudelnicá stránka. nevnucujte nikomu svojí víru a nikdo vám nebude vnucovat tu svou. to by se vám totiž taky nelíbilo.

Zobrazit celou diskusi