Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Novinka v Jirkově: Kino pro tlouštíky!

Dvojsedačky v Jirkovském kině
Dvojsedačky v Jirkovském kině  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: lac - 
11. září 2009
17:18

Tlouštíci mohou nyní v pohodě sledovat film v kině v Jirkově na okraji Chomutova. Jsou tu pro ně dvojsedačky, které byly původně určeny zamilovaným párům. Vedení kina teď řeší, jak bude obézním divákům účtovat druhé místo.

Dvojsedačky dosud podle provozovatele Miloše Kubelky upřednostňovali manželé a zamilovaní, kteří se mohou držet za ruku aniž by je tlačilo opěradlo mezi sedadly. V poslední době je začali 'maxisedačky' je už využívat i ti, kteří mají 'pár kilo' navíc.

"Už tu byla moje kamarádka, která kvůli svým rozměrům nemohla jít roky do kina a teď byla velmi spokojená," tvrdí Kubelka. Přemýšlí o tom, jak této skupině diváků vyjít vstříc a neúčtovat jim dvě sedačky, i když doopravdy dvě sedačky zaberou.

"Ještě se poradím o návrhu, že by na druhé sedadlo dostali slevu padesát procent, protože tam sedí pouze tělo, ale oči a hlava je jenom jedna," dodal Kubelka. Rekonstrukci kina platilo město a stála celkem 1,5 milionu korun přičemž ministerstvo kultury přispělo 600 tisíc korun. Probíhala dva měsíce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mamca24 ( 11. září 2009 21:15 )

ty si vazne uplne blba.Nektere lidi jsou tluste a pritom vubec nemusi zrat jak prasata.Za to ty budes urcite nejaka anorekticka!

Uživatel_61212 ( 11. září 2009 18:43 )

Tak to může napsat jen slepice.... Jirkov má 21500 obyvatel a město je známo od 12 století )

Zobrazit celou diskusi