Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sociálka zjišťuje, kdo je čtrnáctiletá striptérka... Blesk už to dávno ví!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Helena Lacinová - 
18. srpna 2009
05:58

Miss bikiny v Chomutově, kterou se stala školačka (14), protože svlékla vršek plavek a ukázala prsa, dál budí emoce. Sociální pracovnice chomutovského magistrátu pátrají po totožnosti dívky...

„Až zjistí totožnost dívky, sociální pracovnice s rodinou pohovoří, proč se dítě dopustilo této chyby, a domluví se na opatřeních, aby k ní již nedocházelo,“ uvedl v pondělí mluvčí chomutovské radnice Tomáš Branda. Na Okresním státním zastupitelství v Chomutově žádost úřednic přijali v pátek. „Předáme podnět policii k prověření. Teď nelze říci, zda došlo k pochybení, nebo se jedná o trestný čin. Zatím máme k dispozici jen novinové články,“ řekl chomutovský státní zástupce Zdeněk Krupička.

Domluva žačku základky po prázdninách čeká i ve škole, kam nastoupí do deváté třídy. „My prakticky nemůžeme nic. Stalo se to mimo školu a ve volném čase žáka. Určitě až nastane vhodná chvíle, pokusím se jí vysvětlit, že tohle není vhodné chování,“ plánuje ředitelka.

A samotná kontroverzní vítězka? Chce se stát tváří Kamencového jezera, jak slíbili organizátoři soutěže při jejím vyhlášení. Za prvenství si už odnesla pět tisíc korun.

bobina ( 18. srpna 2009 15:35 )

Uvědomujete si naopak vy,co všechno za 8let vlády musela ČSSD finančně pokrýt pio vládě pravice????? Dluhy,tunely,banky,povodně....atd! Když už,tak prosím objektivně!

siroky11 ( 18. srpna 2009 14:06 )

POZOR JE TO PODVODNÍK - zaplatíte 79 Kč, to už ten lump zapomněl uvést!

kakamilek ( 18. srpna 2009 11:19 )

To ona to bude jistě Mladá sociální demokratka,která vyvlila hroty pro svého idola a Pyjmozka Pabrouka.

vrba ( 18. srpna 2009 11:06 )

Poslyšte vy dva mudrlanti stejné úrovně, nechápu, jak to všechno má souviset s poškozováním ČSSD před volbama. A kde je v tomto případě ukrytá ta ruka ODS? Tohle už zavání paranoiou. "Modrácká hysterie", jo? A co jsou pak výzvyk "Volte ČSSD", aťve vhodné či nevhodné souvislosti.i

fryda ( 18. srpna 2009 10:48 )

Nefandím ani ODS , ale uvědomujete si jak ČSSD zadlužila za těch 8 let vlády republiku? Ono se to hezky poslouchá " dáme vám to hle , tamto i ono " , ale každá druhá žena v domácnosti by tuto ekonomiku vedla lépe než ČSSD . Je dobré lidem naslibovat 13tý důchod , mateřskou v plné 100% výši a další lákadla , ale mělo by se na to nejdříve ušetřit a ne se kvůli těmto slibům donekonečna zadlužovat .

Zobrazit celou diskusi