Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tyranka zvířat: 40 psů jí sebrali, už má dva nové!

Autor: šim, INT - 
13. srpna 2009
11:09

Tohle nemá obdoby! Poté, co bylo Daně Záhorské z Ostravy-Vítkovic začátkem týdne odebráno všech 40 psů, které brutálně týrala, už jí po zahradě pobíhají další dva noví. Žena navíc chce všechny odebrané psy získat zpět.

Záhorská dokola tvrdí, že psy rozhodně hlady netrápila. Prý jsou vyhublí proto, že se v útulku třesou strachy a jsou ve stresu. S pomocí právníka chce psy za každou cenu získat zpět. Kdyby tohle náhodou nevyšlo, Záhorská si začala obstarávat novou smečku. Podle serveru Tn.cz má už dva nové hafany. Podle jejích sousedů se prý další přírůstky dají očekávat v nejbližší době.



Jedenáct psů, kteří byli majitelce odebráni jako první, se již pomalu zotavuje ze zbídačeného stavu v ostravském útulku a pozvolna nabírají na váze. Ostatní psi, kteří byli do útulku dopraveni začátkem týdne, mezitím totálně zaplnili ostravský útulek tak, že dočasně nemůže přijímat další zvířata. Podle serveru tn.cz bylo jedno zvíře v tak ubohém stavu, že zemřelo.

Žena chovala ve svém bytě psy převážně velkých plemen. Zvířata byla vyhublá na kost, pokrytá jen kůží. Pejsky také mučily tisíce blech. "Nikdy jsem nezažila tolik zubožených psů najednou. Byli zcela vypití od blech. Měli je na každém kousíčku těla a také v očích. Museli jsme psy doslova celé namočit do speciálního nálevu a několikrát znova koupat," řekla Blesku Eva Tomečková z Útulku pro týraná zvířata v Ostravě-Třebovicích.

nikcaaa ( 13. srpna 2009 19:50 )

podepiste prosim tu petici, pomozte zmenit zakon!zvire neni vec!!

zirafa ( 13. srpna 2009 15:42 )

dík za odkaz!

allall ( 13. srpna 2009 14:53 )

To je asi jediný, co by pomohlo. Léčila by si rány a neměla by čas shánět někde další pejsky. Ať se nikdo nediví, že občas nějaký člověk vezme zákon do vlastních rukou......když jsou oficiální zákony na ho...

ercasub ( 13. srpna 2009 14:47 )

http://petice.webzdarma.cz/podepiste.html PROSIM O PODPISY

jaaaaa ( 13. srpna 2009 14:44 )

Lidi, mě je z toho do breku. To přece není možné!!! Jak jí může ještě někdo dát psy, ale hl.jak je možné, že může mít nové psy. Nemám ráda Ameriku,ale s jejími zákony souhlasím. Jak může ta ženská tvrdit, že za to nemohla, když jedno zvíře hlady zemřelo. Když dogy, co mají mít 60 kg mají 15 kg! Hrozně jí přeju, aby se dostala do vězení, tam si to s ní lidi vyřídí. Nechtěla bych tam být bachařkou, měla bych velký problém se ovládat, abych se k ní nechovala jako ona k těm psům. A znovu si pokládám otázky: Co vlastně ta ženská chce? Co z toho má? Když cche někoho týrat, proč netýrá sama sebe? Kde jsou všechny zákony a možnosti? Když obyčejný člověk něco udělá, tak je hned potrestaný, ale když to udělá takové hovado (oblouvám se skutečnému hovadu za to přirovnání), tak se nic neděje.

Zobrazit celou diskusi