Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapce (9) málem ubodaly vosy

Autor: Tereza Hořínková - 
29. července 2009
20:17

Nebál se zariskovat a zachránil tak přes jistou smrtí malého chlapce. Míšu (9) napadly v úterý večer vosy, když si hrál na zahradě.

Jakmile zaslechl soused Jiří Vlasák dětský křik, skočil odhodlaně přes plot a přímo z těla klučiny začal vosy odhánět. Rychle šlo dolů i oblečení, triko, kraťasy a nakonec i slipy.

Bylo to opravdu jen o vlásek. Míša má totiž za sebou těžkou a velice komplikovanou operaci srdíčka. Nálet vos tak nemusel přežít. Byla to otázka několika minut.

„Míša měl 25 žihadel na hlavě, 30 na břiše a pak už to doktoři přestali počítat. Jsem rád, jak to dopadlo,“ vypráví statečný zachránce Jiří Vlasák. Nejhorší prý bylo, když zjistili, že má klučina jednu vosu v uchu. „Rychle jsem popadl štípačky, protože jsem neměl nic jiného po ruce a vosu vytáhl,“ dodal Vlasák. A jak to vůbec dopadlo se nebojácným zachráncem? Ten hned běžel do bazénu a začal se chladit, jinak by mohlo jeho tělo pod nátlakem žihadel zkolabovat. Sám jich totiž několik také dostal. A nakonec by taky mohl zemřít.

kkdd ( 2. srpna 2009 13:45 )

jediněj kdo je tady retard seš ty když tu odsuzuješ lidi podle toho jak vypadaj a jak mluví.

kkdd ( 1. srpna 2009 10:08 )

víte co je vtipný?fakt se vám musim smát vy tu rodinu neznáte a píšete tady neco jako že díte neumí mluvit v 9ti letech že na nej šišlal jak to můžete vědět???fakt tohle tu muze napsal akorad uplnej vymletej človek...

kkdd ( 31. července 2009 22:04 )

Tak hlavně že to víte nejlíp

kkdd ( 31. července 2009 16:23 )

nenapadlo vás že ten kluk má třeba nejaké postižení a proto tak mluví..?asi vám to dělá radost si dělat srandu z postižených dětí..netušim jak můžete vědět že ho rodiče zanedbali..to dítě mohlo umřít a vy si tu dělate srandu z toho jak mluvi..

hody33 ( 29. července 2009 22:02 )

ne každý by to udělal

Zobrazit celou diskusi