Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík se nevynořil po skoku do vody: Hledajího potápěči

Přehrada je oblíbeným místem začínajících jachtařů.
Přehrada je oblíbeným místem začínajících jachtařů.  (Autor: Michal Protivanský)
Autor: op, šim - 
18. července 2009
17:26

Drama se odehrává na přehradě Nové Mlýny na jižní Moravě. Dva mladí muži (25) si tam půjčili šlapadlo, vyjeli na vodu a bavili se skákáním ze šlapadla do vody. Jeden z nich se ale nevynořil. Hledají ho potápěči.

Na místo podle jihomoravské policejní mluvčí Soni Svobodové okamžitě vyrazili záchranáři, policejní potápěči a hasiči. Muže, který se nevynořil, hledal také vrtulník s termovizí. Ten ale byl před pátou hodinou odpolední z akce pro nepřízeň počasí odvolán.

Pátrací akce probíhá za velice nepříznivých povětrnostních podmínek, v místě je průtrž mračen a hladinu nádrže bičuje prudký déšť a práci záchranářům ztěžuje i silný vítr. Záchranáři po mladíkovi pátrají již od půl třetí odpoledne.

hani ( 18. července 2009 20:33 )

V Ukrajne za pulku leta potopilo se 800 lide. Tak deje psychotropna genetycka zbran. V 2004 roce jsem ani na vterinu ne zamyslela pomoc vam cechum z vasi ceske bandito v nem.Bohunice nebo ne - bijte se z nima sami. Jenom ne za tak, ne za nic - ze i vy pomuzete z nasi zabijaky. To byl fatalni omyl. Ano u vas v Cesku malo pouzyvaji tak masovo jak v Ukrajne. Kazdodenne mate moc malo mrtvych. Kdy by vedela ze vy jsou takove suky a ne budete trestat svych zabakuv nikdy nikdy takovym darebakam ne pomohala by. Jenom jsou prokleti - ne myne vas. Ne trestane zlo zautoci jeste vic. Moc preju aby volby vyhral Topol z bandito. Jenom one vyhraji vse jedno. A za rok-dva budete topit vic - rozhodne. Nacie pro kteru prostitutka jsou vzorkem bude topit tak nebo jinak vic.

zumzum ( 18. července 2009 16:20 )

Ach ti novináři, ještě že tam nedali foto ze Sahary. Není nad přené informace.

Zobrazit celou diskusi