Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Výročí: Celebrity se sjedou do Lipence!

Své ladné křivky naposledy ukázala Mahulena Bočanová před pěti lety. Mužské pokolení může jásat, Mahulena se ukáže znovu
Své ladné křivky naposledy ukázala Mahulena Bočanová před pěti lety. Mužské pokolení může jásat, Mahulena se ukáže znovu  (Autor: Jakub Ludvík)
Autor: val - 
12. června 2009
16:30

Oslava “devadesátky“ lipeneckého fotbalu bude velká! Akce se zúčastní bývalí skvělý sportovci, herci, zpěváci a mnoho dalších. Všechny přítomné čeká velmi pestrý a nabitý program, který vyvrcholí soubojem celebrit.

Bříza, Siegl, Hašek, Kouba, Dejdar, Kuka, Vetchý, Hrdina, Vízek a spousta dalších se představí na oslavách devadesáti let lipenského fotbalu, který završil svůj rok tzv. “doublem”, když oba seniorské týmy postupují o soutěž výše.

Moderátorem akce bude Libor Bouček, výkop obstará Mahulena Bočanová a Pavel Nový, děti se zde budou moci učit fotbalovou abecedu s klaunem MacDonaldem, proti sobě se postaví mužstva hasičů, k vidění budou i krásné ženy.

Pro každého je tu supertombola a tak se těšte i na věcné ceny. Na závěr dne vystoupí kapela Lokomotiva a Petr Vondráček.

Akce se koná 13.června od 14h ve sportovním areálu K Průhonu 379 v Lipencích. Program akce a více informací naleznete na www.sokollipence.cz.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi