Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brno: V červené tašce leželo mrtvé novorozeně!

Sparťanský autobus doprovázela policie.
Sparťanský autobus doprovázela policie.  (Autor: Foto pro Blesk: Svatopluk Šída)
Autor: ČTK, pal - 
8. června 2009
09:01

V brněnské městské části Nový Lískovec našli v neděli večer mrtvého novorozence. Tělo objevili dva lidé v bývalé zahrádkářské kolonii.

Řekla to jihomoravská policejní mluvčí Soňa Svobodová.

Podle kriminalistů nelze vyloučit, že dítě bylo zavražděno.
Ostatky ukrývala stará taška, která byla nalezena v neděli krátce před 20:00. Bližší příčinu smrti by měla pomoci odhalil dnes nařízená soudní pitva.

Ostatky ukrývala stará červená nákupní taška, kterou dvojice vytáhla v neděli krátce před 20:00 z bývalé betonové vodní nádrže. Místo se nachází nedaleko trolejbusové zastávky Kamenný vrch. Bližší příčinu smrti by měla pomoci odhalil v pondělí nařízená soudní pitva.

"Více informací ke kauze bychom mohli mít v úterý. Kriminalisté na objasňování případu intenzivně pracují," uvedla mluvčí. Doplnila, že policisté pátrají po matce dítěte. Celý případ ani okolnosti nálezu ostatků nechtěla zatím vzhledem k rozpracovanosti kauzy více komentovat.

hani ( 8. června 2009 14:34 )

Ano, tam jsem mit prvni prednasky z cestiny. Od horolezcuv. To byla dobra cestina a lide. Ne takove bandito jake mate hned. Jak vasi doktori z Bohunic a Paroubaky z prostitutkami na Hrade. Kdysi vy byli jine - chovali se dustojne. Hned pro penize zabijete kdokoliv i proste tak pro zabavu. Nic vic. Co vy udelaly z sebe, jaki staly mutanti?

adorator ( 8. června 2009 13:09 )

to být krasna čeština, jak od národnostnýý menšina. Ty vole, kam jsi chodil do školy, pokud jsi chodil???

hani ( 8. června 2009 11:24 )

Prave v Liskovce v nem. Bohunice vyrobi a obchoduji i pouzivaji psychotropne latky - genetycke eleksiry. Doktori-zlocince. Nabizeji presne na prace - v kave nebo vine. Jsem na vlastne oci videla medsestricek-narkomani- strykaly si morfin jako odmenu za znasilneni na prace. Taky kradly morfin pro doktore-bandito a zabijeli nemocne. Zeptejte pana profesora Zdeneka Kala proc strykala si morfin jeji pani sekretarka Hana Barackova v roce 2004. Protoze jeji znasilnoval presne v kancelare tehdejsi prednosta Vomela. Hned znasilni jine mlade devce. Spatne ze spravni doktori pro to vi a mlci - to ne moje dcera. CIZI. Moc lide to proste BAVI a smat se. Takova zabava. V nem. Bohunice deje moc spatne veci - vyrobi psychotropne latky. Pro to vi i pan D.Rath, i Paroubek - drzi ten biznes pro sebe?

Zobrazit celou diskusi