Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Platinoví Slipknot míří do Ostravy

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: iža, pes - 
5. června 2009
10:58

Několik platinových desek už posbírala současná hvězdná světová formace Slipknot. Naprosto originální seskupení devíti muzikantů, které vyprodává haly po celém světě, zamíří 10. června na jediný koncert v Česku do ČEZ Arény v Ostravě.

Slipnot je nazývána kapelou nového věku, neboť do hudebného světa přinesla naprosto nadčasová představení. Jejich živé show je pověstné po celém světě. Děvet muzikantů kombinuje hutný metal s prvky hard core a starého punku a nebojí se do toho všeho ještě na pódium postavit gramofony diskžokeje a obléknou se do masek.

Americkým Slipknot tahle karta vyšla a navíc jim přinesla světovou popularitu. V Ostravě se představí s novou nahrávkou All Hope is Gone a s ní přichází i změna masek a kostýmů. O vstupenky je obrovský zájem nejen v Praze, ale i v okolních státech.

planexis ( 11. června 2009 18:03 )

Slipknot v Ostravě: super akce: recenze zde: http://www.my.cz/posts/Slipknot-uhranuli-Ostravu-metalovym-narezem-i-show/_postdetail.aspx?App=slipk not_uhranuli_ostravu_skvele_pripravenou_show&c=5258_080828_10_BorisM_muzika

Zobrazit celou diskusi